Spania

Spania,pasională ca flamenco...

   Spania, misterioasă și frumoasă,  cu o istorie interesantă, oferind un service european, lasă o  experiență de neuitat pentru vizitatorii
de toate vârstele. Aici oricine poate găsi ceva ce pentru totdeauna îl va îndrăgosti de această ţară. Plaje de lux, toate tipurile de parcuri acvatice, scubadiving și navigație, tururi istorice și muzee - este doar un pic din ceea ce oferă  Spania însorită,  înflăcărată ca un dans flamenco.
 
   Madrid ... Oraş antic, cu un suflet vesnic tînar. Amuzant, pasionat, ritmic, ca sunetul de castaniete, şi la fel  voios. E imposibil să observi Madridul  din exterior, el atrage, conduce şi vrei să reușești  totul, și să vezi  totul și să mergi peste tot. Muzee cu renume mondial s-au mixat cu scuarurile pline de verdeață şi cluburi de noapte. Coloritul medieval al  Parcului Retiro fascinează cu  puritatea liniilor,  cu frumuseţea Palatului de Cristal, și pare că aici timpul s-a oprit în loc .
 
   Pentru turiștii cu copii Costa Dorada este cea mai buna alegere. Anume aici sa află cel mai mare parc de distracţii şi atracţuni din Europa. Parcul de Aventură este situat în Port Aventura şi după popularitate depășește chiar și celebrul Disneyland.
 
   Pentru scufundări sau navigaţie în fiecare  port sau aproape la fiecare plaja în dispoziția Dvs  sunt  instructori cu experienţă şi posibilitatea de a închiria echipament.
 
   Cântată de poeţi, Insula Mallorca invită atât iubitorii de windsurfing, scufundări şi alpinism, cât şi  iubitorii de frumuseţele naturii. Aceasta este, probabil, stațiunea spaniolă cea mai democratică - cu succes egal aici poți întâlni atât un membru al familiei regale, cât  şi fostul coleg de clasa. În plus, Mallorca a fost mult timp cunoscută ca un loc romantic pentru cuplurile îndrăgostite  şi tinerii căsătoriți. Luna de miere, petrecută pe o insula frumoasa, vă va rămâne în memorie pentru o viaţă!
 
   Celebrele Insule Canare  captivă inimile turistilor pentru totdeauna. Vulcanii stinsi, plaje neatinse de nisip, marea calmă şi frumuseţea naturii uimitoare va impresiona chiar si cele mai exigente gusturi. Peisajele de lux trezesc în fiecare turist care vizitează acest paradis, un artist talentat.  .
 
   Spania este diferită - pasionată ca flamenco şi calmă ca apa limpede, modernă ca un club de noapte celebru Penthouse din Madrid şi veche ca Muzeul Prado, zgomotoasă ca Madrid  şi tăcută ca un golfuleţ liniştit în Mallorca. Spania este aşa cum o vedeţi, şi  irepetabilă.
Toata lumea va găsi Spania lor, şi în acest caz, aveţi nevoie de un ajutor al  profesioniștilor - manageri din agentia de turism OKTRAVEL!
 
Deschideţi sufletul misterios al Spaniei cu  ajutorul nostru!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

SHA detox
Spania
Mallorca
..живописные пляжи Испании
Spania

Partenerii nostrii