Grecia

 

Grecia: leagăn al civilizației cu un confort modern!
 
Țara de legende, zei şi mituri - Grecia! Eternă ca Universul și veșnic tînără. Nu în zadar se spune că "Grecia le are pe toate!"(În Grecia este orice!)Aici este și istoria veche, şi modernitatea. Mitul şi realitatea. Tăcerea muzeelor legendare și distracţia fără limite în cluburile de noapte. Descrierea obiectivă a locurilor faimoase din Grecia e o sarcină ingrată, deoarece ea însăși e un loc faimos al lumii, ţară-muzeu. Dar merită să încercăm.
 
Atena - un oraș bogat în contraste și surprize, frumos, în diversitatea sa, retras și plin de oameni. Aici se împleteşte strâns antichitatea şi modernitatea, epoca bizantină şi neoclasicismul. Oriunde mergi, te întîlnești cu o epocă străveche, păstrată cu grijă de către urmaşi. Acropola maiestuoasă, cu templelesale antice magnifice şi un muzeu, este vizibilădin orice colț al orașului. Partenon, ce uimește imaginația Dvs, este faimos pentru liniile sale sofisticate și impresionează chiar şi persoanele îndepartate de istorie și arhitectură.
 
Cu toate acestea, fanii de modernitate nu se vor plictisi în Atena. Shopping celebru, restaurante de noapte confortabile cu bucătăria grecească faimoasă, cluburi de noapte elegante şi excursii pe iahturi de lux – aceasta este doar o parte din lista de lucruri și locuri, pe care Atena le oferă oaspeţilor săi. Marea Egee caldă şi plajele cu nisip catifelat, echipate modern, sunt în aşteptarea vizitatorilor!
 
Legendarul Rodos - insula plină de soare, frumusețe, ṣi una dintre cele şapte minuni ale lumii. Ea - ca o fuziune fără precedent, de antichitate şi modern. Aici oricine poate găsi ceea ce iṣi doreṣte - de la templele legendare până la infrastructura modernă. Aici vă puteţi relaxa în bungalouri liniştite, izolate de coastă, sau de a face activităţi în aer liber în zonele turistice importante. Aici vă puteţi bucura de aspectul palatelor cavaleresti și văputeți relaxa dansînd într-un club de noapte de lux.
 
Creta - nu este numai cea mai veche urmă a civilizaţiei europene, dar și un centru turistic modern al zonei Mediteraniene. Rezervele arheologice coexistă paşnic cu casa -muzeu a artistului Dominique Theotokopoulos (El Greco), precum şi hoteluri moderne şi confortabile. Plajelecu nisip mătăsos vor fi pe placul amatorilor relaxării de plajă. Ospitalitatea şi amabilitatea localnicilor încă mult timp vă va face să vă amintiți de zilele minunate petrecute pe insulă.
 
Vreți să vă atingeți de leagănul civilizației moderne, fără a pierde confortul obișnuit? Atunci mergeți în Grecia! Agenţia noastră de turism OK TRAVEL vă oferă exact acel tour, care vă va face "Holidays greci" cu adevărat de neuitat!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Sani hotele
Grecia

Partenerii nostrii