Elvetia

 

Elveţia: frumuseţea naturii fără grabă
 
"Elveţia – este un basm" - spun călătorii experimentaţi. "Elveţia - un paradis!" - spune regina. Si au dreptate: Elveţia este cel mai bun loc pentru  recreere şi călătorie. Lacurile albastre cu apa cristalină, văile liniștite, basoreliefele naturale  unice  si stațiunile de schi alpin - aici fiecare își va găsi distracţii pe gust. Divertisment secular şi faimoasă bere Zurich. "Pasta" italiană în Lugano și  vinul francez în Geneva. Snowboard şi schi în Alpi şi excursii în întreaga ţară. Pentru a cunoaşte Elveţia o viaţă este insuficient. Pentru a te îndrăgosti de Elveția– e destul și o privire.
 
 Elveţia – înseamnă Geneva, frumoasă  si curată, care fascinanează cu un  farmec unic. Ce ar putea fi mai bun decât micul dejun într-o cafenea confortabilă în Geneva cu o ceașcă de ciocolata caldă și un croissant delicios și proaspăt copt ... Sau plimbaţi-vă de-a lungul malului Lacului Geneva cu o  franzelă proaspătă pentru a hrăni lebedele ... Şi ajungeți apoi în oraşul vechi, unde străzile pitoresti sunt fermecătoare prin constațe lor - doar ele au mai mult de două mii de ani ... Luaţi masa cu specialităţi de la bucătarii băștinași în restaurantul de pe malul Lacului Albastru cu un pahar de vin sec ... Iar pe-nserat  vizitaţi un magazin de ciocolată și gustați celebra ciocolată elveţiană proaspăt făcută ... Ritmul de viaţă în Geneva este lent şi armonios. Și savurarea acestui oraș trebuie să fie la fel– fără grabă, gustând din plin. În caz contrar, în agitaţia de zi cu zi nu veți înţelege fascinaţia de  "Capitală a lumii".
 
Elveţia - înseamnă lacuri, frumoase şi pure, prin simplitatea lor. Hotelurile mici de pe malul lacurilor, limpezi ca un cristal, libere de agitatia grijilor de zi cu zi. Aici vă puteţi bucura de liniştea şi pacea  naturii, iar atunci când veți doriți un pic de adrenalină - încercați-vă puterile la rafting pe fluxurile turbulente ale rîurilor de munte. Sau încercați călăria. Sau stați cu o undiță pe malul lacului de o frumusețe fantastică şi aşteptaţi ca faimosul  păstrăv să prindă momeala. Care apoi va fi pregătit  pentru Dvs de bucătarii restaurantului local.
Elveţia – aceștea sunt  Alpii. Statiunile de schi din Elveţia - cele mai la modă şi de lux în Europa. St. Moritz, Davos şi Grindelwald - denumirile în sine sună ca un standard de confort și calitate. Respectabilul aristocrat St .Moritz este gazda  miliardarilor şi regilor, politicienilor şi vedetelor showbiz.
 
Grindelwald - e mai democratic, însă nu mai puţin confortabil. Aici vin iubitori de schi, snowboard si de peisaje montane maiestuoase.
Davos nu are nevoie de nici o introducere. Aceasta este una din statiunile cele mai curative din Elveţia, cu trasee de schi excelente şi hoteluri de lux. Aici, viaţa nu se oprește  pentru nici un minut. Schiurile sunt  înlocuite cu cluburile de noapte, iar dansurile - cu patinajul pe cel mai mare patinoar natural din Europa.
 
Elveţia - e... Elveţia. Unică, curată, calmă ca  suprafata neteda a unui lac albastru liniștit.  Descoperiţi glamourul turismului elveţian, şi veţi înțelge farmecul tăcerii şi magia vechei Europă. Agentia de turism OK TRAVEL  vă oferă o vacanţă în Elveţia de la un tur cu excursii la cel curativ, de la statiuni de schi la cabane mici pe malul lacului pitoresc ...
Echipa noastra de profesionisti vă va organiza un tur în conformitate cu solicitările Dvs şi vacanţă în Elveția și ea, cvu orășelile ei curate, munții, lacurile va rămâne pentru totdeauna în inima Dvs!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii