Elvetia / Bad Ragaz

 

Bad Ragaz: termeni imperiali
 
În valea verde a Rinului s-a situat un oraş mic Bad Ragaz. Bad Ragaz – este o staţiune cu izvoare de ape minerale curative. Descoperit în secolul al XIII-lea de către călugării-migranţi şi recunoscut drept un miracol al naturii, defileul Tamina, era folosit pentru vindecarea celor bolnavi iar spre secolul al XVIII-lea, sătucul modest a devenit o staţiune de elită cu proprietăţi de vindecare. Aici, în scopuri de tratament venea toată aristocraţia Europei, cardinali şi episcopi, prinţi şi împăraţi. 
 
Încă de la descoperirea izvorului se considera că după o baie în bazinul magic te poţi vindeca şi poţi îmbunătăi sănătatea pentru mulţi ani înainte. Iar după ce apa miraculoasă a început să ajungă şi în sat, băile au devenit nu doar utile dar şi o activitate convenabilă, ce permitea găzduirea oaspeţilor de onoare. 
 
Monumentalitatea coloanelor de marmură şi interiorul camerelor în stil antic roman – o atmosferă cu adevărat regală gata să cucerească orice imaginaţie. 
 
În Bad Ragaz se tratează boli cardiovasculare, afecţiuni musculo-scheletice, boli respiratorii sau reabilitare postoperatorie. Complexul procedurilor SPA includ programe anti-celulită şi eliminarea problemelor de piele. În Bad Ragaz se folosesc metode unice de relaxare totală şi de întinerire a corpului.
 
Pe lîngă toate procedurile de sănătate, în Bad Ragaz, poţi avea parte de distracţii acvatice, corturi de tenis şi terenuri de golf de nivel internaţional, localizate în zone pitoreşti printre munţii de nea şi pajişti verzi. 
 
Bad Ragaz – înseamnă frumuseţe şi eleganţă capabile să ofere pace şi armonie. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii