Elvetia / Flims

 

Flims: tihnă fermecătoare
 
Sunet de tăcere, spart uneori de zborul unui stol de vulturi, pante înzăpezite, năpădite de barzi stufoşi, soare strălucitor de iarnă ce îşi lasă razele peste zăpada sclipitoare... Peisaje mirifice şi aer proaspăt impetuos combinat cu natura luxoasă creează din Flims un adevărat paradis al schiurilor pentru cei ce preferă vacanţe active. 
 
Pentru ei există cîteva pante „negre” Sattel, Cassons şi Nagens-Startgels, cu versanţi abrupţi şi o mulţime de trambuline. Pentru a cuceri aceste trasee, riscă doar schiorii încrezuţi şi experimentaţi. Traseul trece prin desişul pădurii, ceea ce oferă posibilitatea de a testa reacţia acestora la viteză. 
 
Pentru schiorii neprofesionişti, se găsesc numeroase trasee „roşii” şi „verzi”, iar începătorii de sport montan sunt învăţaţi pe colinele „albastre”, adică mai calme. 
 
Flims - nu este doar traseul pentru profesionişti, dar, de asemenea, o staţiune pentru vacanţele familiale. Aici vin la odihnă familii întregi, pentru ca în grădiniţele speciale, instructorii experimentaţi să-i înveţe măiestria schiatului pe cei mici. În timp ce copilul se află pe mîini bune, părinţii se pot bucura liniştit de pantele pentru adulţi, sau pot lua prînzul într-o cabană-tavernă din vîrful muntelui.
 
Flims nu este potrivit pentru cei care preferă să petreacă până dimineaţă în cluburi de noapte strălucitoare şi zgomotoase. Aici domneşte odihna negrăbită, printre munţi şi văi acoperite de neaua imaculată, discuţii pe îndelete cu prietenii la un pahar de vin fiert şi distracţii vesele în zăpadă, care îi face pe cei maturi să revină la copilărie. 
 
Films, este o frumuseţe de lux a naturii şi savurarea lină a fiecărei clipe din vacanţă, fără agitaţia şi zgomotul urban. Poţi vizita restaurantele locale ori să te ridici cu balonul cu aer cald pentru a admira Alpii de la înălţimea unui zbor de pasăre – varietatea de distracţii nu va lăsa pe nimeni să se plictisească. Flims – este liniştea frapantă a Elveţiei. 
 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii