Elvetia / Gstaad

 

Gstaad: lumea magică
 
Oraş-staţiune, întins sub vârfurile gri ai Alpilor - este un deliciu vesel de zăpadă şi de distracţii. Gstaad este staţiunea ce găzduieşte elita şi înalta societate, staţiune ce combină în sine luxul restaurantelor locale şi deservirea excelentă din hotelurile prestigioase. 
 
Hotelurile din Gstaad sunt printre cele mai renumite datorită interiorului rafinat al camerelor şi deservirii perfecte. Pentru cei obosiţi de camerele de hotel, aici se găsesc cabane din lemn confortabile. 
 
Gstaad este un oraş-petrecere, unde la fiecare serbare se întîlnesc între ele starurile de talie mondială. Aceasta e staţiunea preferată a Madonnei şi Beyonce, aici în mod constant vin cupluri de monarhi britanici ori spuma italiană. Este oraşul adorat de Prinţesa Diana. 
 
În zilele calde de vară, oraşul trăieşte la propriu în plină sărbătoare. În fiecare săptămînă se desfăşoară vre-un festival de muzică şi film, se organizează concerte de caritate şi premiere cinematografice. Iar concursul cu baloane cu aer cald este pur şi simplu de neuitat: mii  de bule enorme multi-colore pe cerul senin din Gstaad...
 
Cei pasionaţi de sport nu vor rămîne dezamăgiţi de staţiunea Gstaad. Aici ei vor găsi pante magnifice cu diefrite dificultăţi, unde oricine îşi poate pune în practică capacităţile de a schia. Profesioniştii îşi notează imediat rutele în Gummflyuh, Shtalden, Gshelihorn şi Vallig. Acestea fiind traseele „negre” la care poţi ajunge doar cu elecopterul. 
 
Pe pîrtiile mai doamle poţi încerca abilităţile pe slalom sau organizează un concurs amical cu prietenii la o întrecere pe sănii. Şcolile şi grădiniţile de aici, oferă copiilor posibilitatea  de a se juca cu cei de seama lor făcînd un om de zăpadă sau bălăcindu-se în bazinul acoperit. 
 
"Promenade" - tărâmul modei. Aici îşi prezintă cele mai noi creaţii în materie de haine şi bijuterii, cei mai renumiţi designeri. Cei mai buni maeştri ai ceasurilor elveţiene îşi demonstrează cele mai recente modele a bine-cunoscutelor brenduri ca Piaget și Patek Philippe.
 
Gstaad – este cel mai bun din ce pot oferi Alpii elveţieni. Această staţiune, care a fost apreciată după merite de către toată elita beaumondu-lui. 
 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii