Las Pegas

 Avînd un amplasament comod, confortabilul Las Pegas este unul din cele mai cunoscute localuri unde calitatea bucatelor şi politica preţurilor au devenit una din cauzele, care au făcut ca restaurantul să fie practic întotdeauna plin de vizitatori. Iar dacă vă amintiţi, acum ceva timp, pe acest loc se afla un mic bar unde încăpeau doar 4 mese, unde găteau cei mai gustoşi cîrnăciori din oraş. Şi iată că astăzi …. Pe acest loc a crescut un restaurant luxos cu  două etaje, unde uşor şi confortabil pot fi primiţi 120 oaspeţi. Aici vin din tot oraşul pentru a savura bucatele din carne, şi nu doar …  De altfel, să vă spunem despre toate în ordinea cuvenită.

Las Pegas are un amplasament foarte comod. În sensul că, nu va trebui să-l căutaţi prea mult timp venind din orice sector a capitalei şi drumul nu vă va lua prea mult timp. Aceasta este o terasă de iarnă acoperită, iar pe timp cald se transformă într-o terasă de vară. Dar o asemenea formulare este de departe insuficientă pentru a descrie ceea ce este Las Pegas. Aici se creează sentimentul că întotdeauna este soare şi luminos. Este foarte spaţios. Este spaţios chiar şi dacă sunt ocupate absolut toate mesele. Este foarte mult spaţiu. Sunt multe flori. Din ferestrele mari puteţi admira peisajele oraşului. Cu siguranţă că aici totul este  accesibil şi deschis pentru oaspeţi. Şi atunci cînd sunt aduse porţii mari, aceasta nu surprinde. Deoarece încă din prag vă devine clar că aici sunt generoşi în toate – atenţie, confort, bucate gustoase – în cantităţi nelimitate. După spusele administratoarei restaurantului, Irinei Bespaliuc, în Las Pegas domneşte întotdeauna o atmosferă plăcută şi favorabilă. În săli se relaxează companii vesele de prieteni, colegi de serviciu, colegi de clasă. În final se creează impresia, că atmosfera pozitivă devine una generală pentru toţi oaspeţii.
 
Acum despre cel mai gustos. Pentru aceasta să mergem la bucătărie. Aceasta este condusă de un bucătar-şef talentat şi o femeie încîntătoare. Datorită măiestriei sale culinare şi calităţii înalte a produselor, din care sunt preparate toate bucatele (produsele din carne de la compania Pegas nu mai au nevoie de publicitate de mult timp) majoritatea bucatelor din meniu sunt foarte solicitate. Mai mult, în Las Pegas adesea vin anume pentru a gusta un anumit fel de mîncare concret. Desigur, de cele mai multe ori aceste sunt din carne. Specialitatea casei, despre care circulă legende prin oraş, este splendidul frigărui mixt. La frigărui se mai adaugă legume zemoase pregătite la grătar! Într-un cuvînt, nu este doar un fel de mîncare, dar un adevărat festin pentru gurmanzi.. Servirea acestuia este foarte spectaculoasă, nemaivorbind despre gustul său. Însă Las Pegas nu vă întîlneşte “doar cu carne”. Restaurantul vă pune la dispoziţie un asortiment mare de bucate din peşte – păstrăv, şalău, somon, scrumbie, crap de mare … Este imposibil să le descrii pe toate. Toate bucatele sunt gătite în aşa fel încît să-şi păstreze, conţinutul preţios de vitamine a produselor fie la grătar, în rolă sau pe tigaie. La dorinţa dumneavoastră orice fel de mîncare poate fi preparat în oricare dintre aceste variante. În ceea ce priveşte deserturile, atunci vă recomandăm să începeţi cunoştinţa cu acestea de la tarta cu mac, care nu conţine nici un gram de făină! Este foarte uşor. Adică impresiile aeriene vă sunt asigurate.
 

Partenerii nostrii