Emiratele Arabe Unite

 

Emiratele Arabe Unite: Orientul acum e la modă!
 
   Melancolia de iarnă, lipsa de emoţii pozitive şi  lipsa de soare va dispărea, dacă alegeţi o vacanţă în Peninsula Arabică, în însoritele
Emiratele Arabe Unite . Vara subtropicală  ideală, caldă, însă nu toridă,  aici durează din octombrie până în mai, tocmai în lunile când în țara noastră ninge sau plouă, şi  ne e dor de caldura,  soare și mare blîndă.
 
   Emiratele pot da fiecărui ceea ce își dorește. Excursii, turism cognitiv, și chiar lecţii de schi pentru incepatori sau copii- vă oferă Emiratele Arabe, cu toată  ospitalitatea și luxul lor!
 
   Vacanța de plajă în Emiratul Fujairah pe coasta Oceanului Indian, la poalele munţilor eterni nu este doar bun - este incredibil de frumos! Hotelurile de lux oferă cazare confortabilă,   tururi extinse de vizitare a obiectelor turistice, servicii perfecte. Plimbări  pe iahturi de lux sau vizita  oraşului- oaza Al-Ain la poalele munșilor, safari jeep , sau excursii la cascade artificiale - aici fiecare va găsi ceea ce-i place!
 
   Dubai - cea mai renumita zonă balneară din Emirate. Şi el merită, pe bună dreptate, faima sa! Acesta le are pe toate - surfing, scubadiving și windsurfing,  pescuit și shopping  de lux, chiar şi o adevărată staţiune de schi "Ski Dubai", unde va puteti plimba pe un snowboard sau puteți lua lecții de schi. Dubai - locul perfect pentru a vă relaxa cu copiii! Cele mai renumite parcuri acvatice  în Dubai, ploile reale şi artificiale tropicale, sanie cu tobogane de gheata din "Ski Dubai", un tur fascinant pentru această insulă pustie, cu o vizită în regatul subacvatic - toate acestea nu vor lasa indeferent pe copiii Dvs. În egală măsură, adulţilor şi copiilor le va fi la fel de interesant să viziteze Centrul de natură sălbatică, unic, în Sharjah. Leoparzi arabieni şi gazele, vulpi şi flamingo, bufnite si rozătoare – să ştiţi că deşertul nu este atât de lipsit de viaţă şi veți face cunoștința cu locuitorii lui. Descoperiţi pentru Dvs şi pentru copiii voştri o lume minunata și nemaivăzută a deşertului arab!
 
   EAU - un loc pentru cei care sunt la fel de interesaţi exoticul Orientului  Mijlociu,  serviciu european și luxul oriental. Camere de lux, cum ar fi apartamente de sultani, de şapte stele, şase stele şi "nepretenţioasele" hoteluri de cinci stele, toate tipurile de
divertisment atrag turiştii din toată lumea  în Emiratele Arabe Unite pe tot parcursul anului!
 
   Bazaruri celebre de stradă şi boutiques respectabile  le va dărui turiștilor un shopping magnific. Aici puteţi cumpăra totul - de la produse de înaltă calitate din aur la masini de lux, de la mătăsuri orientale  la suveniruri locale. Shopping în Emirate e chiar chiar și o investiţie bună, deoarece  în Emiratele Arabe Unite bunurile nu sunt supuse la impozitele şi preţurile sunt de mai multe ori mai mici decât media europeană.
 
   Agenţia de turism  OK Travel oferă o vacanţă pe tărâmul fermecat al Orientului Mijlociu - Emiratele Arabe Unite. Managerii noştri vă vor ajuta să găsiţi un tur special după gustul  şi bugetul Dvs. Aici puteţi găsi o ofertă gata sau experţii noştri vă vor oferi o călătorie individuală. Încredințați organizarea agrementului profesioniştilor!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Emirate - o poveste orientala
lasa-te sedus de Emirate
Emiratele Arabe Unite

Partenerii nostrii