Maldive

 

Maldive: Paradisul pe Pământ
 
   Maldive - o călătorie într-o poveste, una dintre cele mai magnifice locuri de pe pământ. Calatorind, nu te plictisești, amintirile nu se
estompeaze chiar şi după o lungă perioadă de timp - şoapta valurilor, nisipul alb, moale, bancuri mici de peştișori colorați, speriați printr-o mişcare neglijentă de  maînă .... Acesta este un loc unic, în care visează să se întoarce chiar şi acei, care au fost în cele mai exotice colturi ale globului. Acestea nu sunt doar cuvinte goale.  Statisticile de la firmele de turism arată că mai mult de 70% din călătorii,care s au odihnit cel puţin o dată în Maldive, au tendinţa de a reveni înapoi. Cei care aleg pentru ei înşişi Maldive, sunt asigurați de  o multime de impresii!
  Vacanța romantică  în Maldive - una dintre cele mai feerice. Peisaje naturale de lux, recifele de corali uimitoare, plaje izolate  - toate acestea fac vacanţa una cu adevărat cerească!
 
   Nunţi în Maldive ... Ce poate fi mai frumos si romantic decît evenimentul pe fundalul unor peisaje pline de culoare, de nisip alb ca zăpada  și de cerul albastru  şi luminos! Deşi nu este o ceremonie oficială, va rămîne pentru întotdeauna în memoria îndrăgostiților romantici, precum şi în albumele de familie.
   În Maldive găsiți hoteluri cele mai luxoase, la modă şi respectabile. Majoritatea  hotelurilor in statiunile balneare au la dispoziția lor centre-SPA  excelente, care oferă toate tipurile de tratamente și masaje. Preţurile variază de la 40 pana la 200 $. Există pachete, care includ mai multe proceduri şi sunt concepute pentru cîteva zile.
   Restaurante în Maldive  - sunt chintesenţă gustui, un rai adevărat pentru gurmanzi! Preparatele rafinate din fructe de mare şi preparatele din bucătăria tradiţională europeană,  mâncăruri exotice pentru cei care doresc ceva nou - se pare că pentru bucătarii-șefi de restaurante locale nu există nimic imposibil.
   Maldive - un paradis pentru diveri şi amatori de skorkeling. Divingul  aici poate concura cu scufundările  în Caraibe sau Marea Roşie. Corali extraordinar de frumoași, plini de bancuri de peștișori minunați  şi przența  centrelor excelente de scufundari  face ca iubitorii de frumusețea regatului subacvatic să revină aici din nou.
   Pe Insulile Maldive nu sunt multe cluburi de noapte zgomotoase şi petreceri. Maldivele –  un paradis tropical în bungalouri confortabile pentru cei care doresc să se bucure de o vacanţă liniştită pe plajă sau sporturi acvatice active . Maldive - o excursie fascinantă la recifurile de corali şi romantism solitar, pe insule mici, departe de civilizaţie.
   Agenţia de turism OK Travel oferă o vacanţă de neuitat în Maldive! Managerii nostri vă vor găsi cel mai bun turneu în timpul cel mai convenabil pentru Dvs. Încredințați-vă profesioniştilor şi vacanța în Maldive va rămîne în inima Dvs pentru totdeauna!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Maldives
MEMORIES.....
Maldive
Maldive

Partenerii nostrii