Cafe Velvet

 Una din cafenelele moderne ale capitalei, “Velvet”  se poziţionează ca o locaţie pentru persoane energice, aşa numitul «tineret de aur»,  acest local activează în format de «pre-party», şi după cum deja vă puteţi da seama, acest lucru înseamnă că spre miezul nopţii se obligă să ridice oaspeţilor tonusul, gradele şi să-i inspire la continuarea petrecerii. 

Cafeneaua este considerată modernă nu doar deoarece vizitatorii săi sunt tineri şi stilaţi şi care ştiu cum să se relaxeze bine şi corect, dar şi deoarece aceasta este creată în exclusivitate în conformitate cu ultimele tendinţe în materie de design în ceea ce priveşte amenajarea interiorului.
Graniţa subtilă a diferitor stiluri – iată principala idee a designerilor. Intrarea în cafenea – este întruchiparea clasicului, a cărui dovadă sunt obiectele puţin numeroase din cadrul interiorului, prezente aici. Mai departe – mai interesant.
Ajungînd înăuntru, vă veţi adînci în minimalismul care se transformă subtil în acelaşi clasic, combinîndu-se cu elemente de stil japonez. Oglinzile mari reflectă imprimeurile mari cu irişi aprinşi, încadraţi în baghete late. Canapelele confortabile, "diluate" cu scaune la fel de confortabile, înconjoară mesele mari.
Zona de lîngă bar – este una din cele mai confortabile din cafenea. Fotoliile moi pentru două persoane vă vor permite să uitaţi de toate şi să vă "cufundaţi" în ele. Iar un Lounge uşor şi actual, va crea un fon armonios pentru a vă putea petrece cît mai bine timpul.
În ceea ce priveşte bucătăria, şi aici stilurile sunt combinate. În meniul oferit, bucătăria europeană se învecinează foarte bine cu cea japoneză. Velvet – este raiul pentru iubitorii vieţii dulci. Aici sunt preparate deserturi deosebite şi diferite.

Partenerii nostrii