Fish-ka

  Fish-ka este un loc plăcut pentru o odihnă plăcută. Amplasat în sectorul Botanica, localul a fost întotdeauna plin de un public de diferite vîrste şi pături sociale. Acesta este “pînă la, după şi Party Bar”, unde este posibilă combinaţia armonioasă şi a unei petreceri vesele, şi a unei întîlniri romantice, unde puteţi petrece tratative de afaceri, întîlniri de familie, puteţi să luaţi micul dejun sau un business-lunch… Cel mai important plus al localului este faptul că acesta este deschis 24 din 24. Aici sunteţi aşteptaţi ÎNTOTDEAUNA!
 Ideile originale de design ale cafenelei Fish-ka aparţin, fără a exagera, celor mai renumiţi arhitecţi şi designeri ai oraşului. “Specialitatea” interiorului constă în faptul că deşi nu are o dimensiune foarte mare, cafeneaua este destul de funcţională. Conform ideii designerilor teritoriul Fish-ka se divizează în două etaje. Etajul doi - este balconul, la care duce o scară lată din lemn. La balcon vă puteţi distra, sau pur şi simplu să relaxa “la înălţime”. Dacă doriţi, desigur. La rîndul său, fiecare etaj este divizat în zone. Canapelele confortabile, numerotate (!) şi mesele la fel de confortabile, tejgheaua de la bar originală, cele două televizoare LCD – fiecare detaliu este destinat scopului de vă face odihna cît mai confortabilă şi mai plăcută. Plus parcarea comodă şi încăpătoarea.
Vă spunem din start, în Fish-ka principalele bucate sunt din carne. Bucătarul şef a venit la noi de peste hotare, unde a lucrat în cafenele şi restaurante. Despre bucătăria de nivel european ştie nu doar din auzite.
“Punctul său forte” – stake din carne de berbec, care nicăieri în oraş nu se mai prepară ca aici. Din aceeaşi “serie” sunt bucatele din carne de vită – stake, rosbif, chateaubriand – de orice nivel de preparare.
La micul dejun, ca una din multiplele variante puteţi servi clătite cu carne de vită şi caşcaval Parmezan, “Dejunul fermierului” – carne de viţel cu şampinion sau dejunul “suedez” … La prînz vă puteţi răsfăţa cu un rosbif “Trei anotimpuri ale anului” cu pară caramelizată. Sau cu “peştişor” – somon cu sos verde, păstrăv cu legume, şalău, copt cu susan negru. Şi  de asemenea - ramstek cu vînătă, chateaubriand cu tăieţei de morcov … Asortimentul dulciurilor este destul de mare, pot chiar apărea probleme cu alegerea. Va trebuie să vizitaţi Fish-ka de mai multe ori pentru a putea gusta din toate. Vă recomandăm pentru început portocală în caramelă sau deserturile din îngheţată. Este gustos? Încă mai întrebaţi.
Şi desigur cocktailurile - diferite, moderne, răcoritoare. Este disponibil şi cocktailul - specialitatea casei – “Fish-ka”. Vreţi să ştiţi, în ce constă “specialitatea” acestui cocktail? Vă aşteptăm în cafeneaua Fish-ka pentru a determina.

Partenerii nostrii