Cipru

 

Cipru - Patria iubirii și a frumuseții
 
Cipru -o insulă  de sud  însorită, festivă  ... După ce vă relaxați pe această insulă fabuloasă devine clar de ce anume  aici, din spuma mării, a apărut frumoasa  Afrodita. Oare există un alt loc pe planetă, mai demn pentru naşterea zeiței frumuseţii şi a iubirii? Marea azurie, plajele aurii, soarele blând, în combinație cu serviciile perfecte, au făcut Cipru una dintre cele mai bune stațiuni din lume.
 
Stațiuni împrăştiate de-a lungul coastei Cipru, fiecare cu propriul stil și aromă: un Protaras romantic și relaxant, Ayia Nala luminos și tînăr, un vechi, mitic Patos, Larnaca şi Limassol-perfecte pentru vacanțele de familie. 
 
Larnaca - una dintre cele mai confortabile stațiuni pentru familiile cu copii. Aici este una dintre cele mai extinse  plaje curate şi un loc perfect pentru scufundari - apa clară şi pură, şi  viaţă marină ciudată şi colorată.
Animația în hotelurile din Cipru face odihna interesantă şi distractivă pentru întreaga familie, iar animatorii- profesioniști nu vor lăsa copiilor voștri  nici o șansă de a fi triști sau plictisiți. Larnaca este plină de tot felul de restaurante luxoase şi taverne  mici , cluburi de noapte şi centre comerciale. Turiştii nu se vor plictisi aici.
 
Iubitorii de plaja vor găsi locuri pentru a se relaxa în orice parte a insulei magice. Există condiții minunate, nu numai pentru scufundări, dar, de asemenea, pentru vînătoarea subacvatică sau lecţii de navigaţie. Instructori cu experienţă profesională ajută începătorii, iar  multe hoteluri oferă echipamente pentru închiriere. Seara, după o zi plină de evenimente furtunoase, turiștii obosiți sunt delectați cu  melodii unice, vin delicios, și bucătăria cu specific colorat local în tavernele confortabile.
 
Ayia Napa - stațiunea cea mai tînără din Cipru. Aceasta este  un paradis pentru iubitorii de sporturi de apă şi petreceri de noapte furtunoase. Cele mai curate și largi plaje, cu nisip auriu, marea calmă cu apă cristalină şi un parc acvatic interesant atrag turiștii din toate colțurile lumii.
Protaras - stațiune incredibil de frumoasă şi romantică. Aici se vor simți confortabil  cei care visează la o vacanță relaxantă, retrasă şi liniștită, întreruptă doar de şoapta valurilor şi cântecele păsărilor  din paradis. Puteţi alege între o vacanță activă, cu tot felul de excursii şi vizite și restaurante locale, și o odihnă solitară în golfulețele, înconjurate de stânci pitorești şi marea limpede.
 
Nu e de mirare că Cipru este locul nașterii zeiței dragostei și a frumuseții. Cipru - este însăși frumusețea! Doriți să vă relaxaţi pe plajele catifelate şi să  înotați  în marea limpede, să  auziți sunetul de surf şi să  dansați vesel sirtaki? Vreiți să vă bucurați de o bucătărie diversă grecească, sorbind  vinul cipriot delicios, inhalînd  briza proaspătă a mării şi admirînd  apusul soarelui înflăcărat? Atunci ar trebui sa vizitați insula fabuloasă Cipru - patria dragostei și frumuseții! Agenţia OK TRAVEL oferă o varietate largă de excursii în Cipru. Conectați-ne şi managerii nostri vă vor gasi o excursie perfectă pe insula magică. O echipa de profesioniști ai agenției de turism OK TRAVEL mereu la dispoziția dumneavoastră!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii