Cipru / Ayia Napa

 

Ayia Napa: artificiile vieţii de noapte
 
Staţiunea Ayia Napa- fost sat de pescari, care s-a transformat într-o staţiune de prestigiu, cu nisip alb, hoteluri de cinci stele, facilităţi de divertisment şi numeroase restaurante cu preparate din bucătăria internaţională. Este o staţiune preferată de toţi tinerii din Europa. 
 
Ayia Napa are reputaţia de „Ibiza Grecească”, divertismentul principal de aici sunt cluburile de noapte şi barurile. Vara, ringurile de dans sunt instalate în general în aer liber, deoarece nisipul cald, briza uşoară a mării şi buna dispoziţie ademenesc vizitatorii să alerge desculţ pe plajă ori să sară în valurile mării mediterane dansînd sub hiturile unui Dj popular al Europei. 
 
După o noapte furtunoasă, te poţi relaxa pe nisipul alb al plajei Nissi, sau poţi savura un cocktail răcoritor în barul de pe coastă. Dar cea mai tare distracţie se consideră Parcul Acvatic local, ce oferă o mulţime de pante, tuneluri şi canale. Pentru cei mici există o mini-piscină cu gheizere şi tobogane mici. 
 
În afară de Parcul Acvatic şi petrecerile de plajă, Ayia Napa oferă o mulţime de distracţii maritime. Pescuit în largul mării pe barca cu pînze, diving în azurul cald al mării meditearne. Poţi lua chiar lecţii de diving, windsurfing sau canotaj pe canoe în mare.
 
Restaurantele din Ayia Napa sunt renumite pentru bucătăria unică, fiecare bucătar local îşi are propria reţetă deosebită pentru un anumit fel de mîncare. De obicei, sunt foarte populare bucatele din fructe de mare sau cartofi. Porţiile în restaurantele locale sunt imense, aşa că abia de vei reuşi să guşti din tot ce ai comandat. 
 
Câteva săptămâni în acest oraş fermecător îţi vor dărui o mulţime de emoţii pozitive, noi prieteni şi amintiri plăcute din vara ce a trecut...
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii