"Patria Lukoil"

Karaoke - Club - uneşte iubitorii interpretării "pe viu" a cîntecelor populare
 
       "Karaoke Club" este considerat unul dintre cele mai bune karaoke-cluburi din Chişinău. Ceea ce îl deosebeşte de multe astfel de cluburi, este faptul că el şi-a păstrat tradiţiile anume caracteristice unui club, în care se adună prietenii, cunoscuţii şi pur şi simplu oamenii apropiaţi pentru a socializa, a-şi petrece timpul liber şi desigur să interpreteze melodiile favorite.
 
Clubul este dotat cu echipament profesional Dynacord, AKG, Sennheiser.
 
Ice - Bowling, care a reunit mesele de biliard şi şase piste de bowling a cîte 25 metri. La intrare în "ICE bowling" se află fuzelajul unui avion, care va ateriza pe un gheţar arctic. Coborînd spre pistele de bowling, vă veţi pomeni într-o atmosferă nemaipomenită a splendorii nordice ale gheţarilor arctici, şi vă veţi trezi pe un gheţar în derivă.
 
·         Designul interiorului redă în maxime detalii specificul zăpezii şi a gheţii strălucind, iar aurora boreală doar completează întregul ansamblu al "ICE bowling".
 
·         Pe întinsurile cîmpiei de gheaţă a "ICE bowling" sunt şase piste de bowling sportiv a cîte 25 metri, care corespund standardelor mondiale, şi au fost produse de liderul în acest domeniu – compania AMF. Pentru cei care nu sunt cunoscuţi cu bila de bowling şi popicele, noi dispunem de instructori experimentaţi care vă vor ajută să pătrundeţi în tainele acestei noi ştiinţe. Special pentru copii şi jucătorii începători – margini care se ridică. Ricoşînd tangenţial de la margini, bila, într-un fel sau altul, ajunge pînă la destinaţie şi doboară popicele.
 
"Patria LUKoil" – primul cinematograf din Moldova, construit special pentru parametrii tehnici a celui mai nou sistem audio "Dolby Digital Surround Ex." şi aparatajul de proiecţie de mileniul trei.
 
Cinematograful “PATRIA LUKOIL” – este un cinematograf al mileniului trei. Cel mai nou sistem audio “Dolby Digital Surround Ex.” şi aparatajul de proiecţie a firmei “Kinoton” redau toate nuanţele filmului şi vă permit să vă simţiţi în epicentrul evenimentelor, care au loc pe ecran. 
 
“PATRIA LUKOIL” se bucură de o autoritate notorie în faţa iubitorilor de filme din capitală, datorită acelor avantaje ale cinematografului, care sunt vizibile la prima vedere: 
 
- în holul cinematografului există o garderobă, unde oaspeţii îşi pot lăsa hainele mai groase. 
 
- sistemul foarte comod de alegere a locurilor în sală: casele cinematografului sunt dotate cu monitoare, pe care este redat planul sălii cu locurile libere şi cele deja cumpărate. 
 
- designul sălii creează o atmosferă de confort, apropiat celui casnic; 
 
- sala confortabilă, în care locurile sunt amplasate pe nivele. Fiecare rînd se ridică deasupra celuilalt cu 30 centimetri. 
 
- prezenţa în sală a 5 zone de preţuri, inclusiv pentru canapelele din ultimele rînduri şi locurile VIP. 
 
 
Cinematograful “PATRIA LUKOIL” – este un cinematograf de nivel înalt, şi dacă vă place să priviţi filme de calitate excelentă, într-o ambianţă confortabilă, atunci vă aşteptăm! 

Partenerii nostrii