“JUMBO”

 Centrul comercial şi de divertisment “JUMBO” reprezintă un Fashion Center orientat spre consumatorii cu un nivel de venit mediu şi înalt. Acesta este reprezentat de o galerie de magazine moderne reprezentînd branduri pentru tineret cît şi de designeri, saloane de bijuterii, saloane de bijuterii de clasa Premium.
Podul unic al “JUMBO”, care reprezintă intrarea în parcare, conferă o originalitate exclusivă ansamblului arhitectural, şi oferă posibilitatea vizitatorilor centrului comercial să admire panorama oraşului.
 
Complexul confortabil a reunit sub acelaşi acoperiş un număr mare de buticuri de haine, încălţăminte, mărfuri pentru casă, localuri de divertisment. Aici veţi putea întotdeauna să vă înnoiţi cu succes garderoba, să vă înnoiţi designul interiorului, să procuraţi cele mai diverse cadouri pentru apropiaţii dumneavoastră, să vă schimbaţi imaginea în saloanele noastre de frumuseţe, să vă odihniţi în localurile noastre, să vă bucuraţi copiii în clubul pentru copii, şi în sfîrşit, să vă petreceţi pur şi simplu excelent timpul dumneavoastră liber.
 
Pentru comoditatea cumpărătorilor, toate etajele sunt partajate în dependenţă de preferinţele consumatorilor:
 
Etajul 0 – saloanele de mobilă, un salon de flori unic, totul pentru interiorul casei dumneavoastră.
 
Etajul 1 – supermarketul “Fidesco”, cel mai mare din oraş, cu o suprafaţă de 45000 m2, magazinul "Expediţia".
 
Etajul 2 – mărfuri pentru casă: mobilă, veselă, bijuterii, jucării, cadouri, salon de tehnică hi-fi, magazinul "KARE" cu un set de accesorii exclusiviste pentru designul de interior.
 
Etajul 3 – mărfuri de uz larg: haine, încălţăminte, accesorii, articole din piele, cosmetică, mărfuri pentru copii
 
Etajul 4 – de divertisment: cafenele, restaurante, baruri, precum şi cazino, tir, internet cafe. Localurile centrului nostru comercial sunt întotdeauna gata să bucure vizitatorii săi cu un bun program de week-end.
 
Pasajul – un etaj cu două nivele, amplasat în aripa stîngă a centrului comercial la acelaşi etaj 4, la fel ca şi restaurantele. La etajul întîi vizitatorii noştri îşi pot lăsa micuţul în clubul pentru copii "Madagascar", în timp ce ei pot merge să viziteze buticurile, în saloanele de frumuseţe sau la restaurant.
 
În cadrul CC “JUMBO” se găseşte cele mai mare număr de magazine din oraş, amplasate compact în acelaşi loc, dintre acestea, peste 50 de magazine reprezintă brandurile cu renume mondial 

Partenerii nostrii