Villa Mangiacane

 

Villa Mangiacane are sediul într-o clădire datând din secolul XVI, amplasată într-o locaţie panoramică din zona viticolă Chianti. Unitatea de cazare, cu vedere încântătoare la împrejurimi, oferă un serviciu gratuit de transfer la Florenţa.
 
Camerele de la Villa Mangiacane sunt spaţioase şi au mobilier toscan, de înaltă calitate. Acestea sunt prevăzute cu aer condiţionat, oferă acces gratuit la internet şi au vedere la podgoriile înconjurătoare, precum şi la plantaţiile de măslini.
 
Oaspeţii pot degusta ulei de măsline şi vinuri de casă. Restaurantul, deschis la micul dejun, prânz şi cină, serveşte preparate italiene, cu accent pe specialităţile toscane. În plus, oaspeţii pot participa la cursuri de gătit.
 
Vila se află în San Casciano in Val di Pesa, la 20 km de centrul istoric al oraşului Florenţa.

Suplimentar

Localizare
Via Faltignano 4, 50026 San Casciano in Val di Pesa
General
restaurant, bar, recepţie deschisă nonstop, ziare, grădină, terasă, lift, check-in/check-out express, seif, hotel de design, cameră de bagaje, aer condiţionat
Activitati
drumeţii, piscină în aer liber
Servicii
room service, săli de conferinţă şi petreceri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, facilităţi VIP în cameră, mic dejun în cameră, schimb valutar, fax/copiator, biciclete disponibile (gratuit), serviciu de concierge, serviciu de transfer (gratuit)
Internet
Internet prin cablu este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit.

Partenerii nostrii