Dusit Thani Maldives

 

Complexul de lux Dusit Thani Maldives este situat pe Insula Mudhoo din Atolul Baa, înconjurat de recife de corali frumoase şi o lagună cu apă cristalină. Asigură o plajă privată, un centru spa în copaci şi acces gratuit la internet Wi-Fi şi include o piscină în aer liber cu suprafaţa de 750 m², una dintre cele mai mari din Maldive.
 
Vilele moderne în stil thailandez sunt dotate cu TV cu ecran plat cu filme, iPod docking station şi sistem de sunet Bose. De asemenea, includ un frigider de vin şi un aparat Nespresso. Oaspeţii se pot relaxa în cadă sau se pot revigora în duşul cu efect de ploaie în aer liber.
 
Dusit Thani Maldives este la 35 de minute de zbor cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Malé. Complexul este la 10 minute de mers cu barca cu motor de aeroportul intern de pe Atolul Baa.
 
Suspendat între copaci, centrul spa unic Devarana are 6 cabine de tratament în vârful copacilor, cu vedere spectaculoasă. Pentru oaspeţii preocupaţi de sănătate, complexul oferă instructori de yoga, o sală de fitness modernă şi terenuri de tenis iluminate. Complexul organizează scufundări şi snorkelling. De asemenea, există o bibliotecă şi un magazin de suveniruri.
 
The Market serveşte bufete cu preparate internaţionale, în timp ce restaurantul pe apă Benjarong oferă specialităţi thailandeze. The Sea Grill asigură fructe de mare la grătar şi fripturi pe plajă. Puteţi savura băuturi şi gustări la Barul Sand şi la Barul Sala.

Partenerii nostrii