Locul perfect pentru o ceasca de ceaiFortnum & Mason
In restaurantul Fortnum & Mason’s St James’s, poti alege dintr-o gama variata de ceaiuri, selectate de degustatorii restaurantului.Meniul de dupa-amiaza include sandwich-uri, biscuiti si produse de patiserie. La fel au loc si Champagne Afternoon Tea,  Birthday Afternoon Tea, plus ceaiul  vegetarian, fara gluten si diabetic.
 
 
The Langham
Ceaiul de dupa-amiaza oferit de hotelul The Langham, este o traditie inca din anii 1865. In imprejurimile luxoase ale hotelului Palm Court, poti savura mini sandwich-uri, biscuiti proaspeti cu gem, patiserii franceze, prajituri mini si ceaiuri de specialitate. Ceaiul hotelului Langham este atit de bun incit  in anul 2010  a fost numit Ghidul Ceaiului in topul Ceaiului de dupa-amiaza din London.
 
The Berkeley
Daca esti fan al modei, indreaptate direct spre Caramel Room for al hotelului Berkley, pentru un ceai in stil Pret-a-Porte. Ecleresi mini prajituri,  toate inspirate din ultimile colectii fashion si servite in portii mici, pentru binele siluetei. Madona, Gwynneth Paltrow si familia Beckham, toti au fost vazuti aici!
 
 
The Dorchester
Ceaiul de dupa-amiaza este servit la ora 14:30  si la 16:45 in hotelul The Dorchester din marmura si poleit cu aur Promenade. Rasfatati-va cu sampania Laurent Perrier Rose, savurati ceaiul de dupa-amiaza clasic sau puteti opta pentru Douchester High Tea  care este servit pina la orele opt seara si este o masa perfecta inainte de-a merge la teatru.
 
 
The Savoy
Ceaiul hotelului Savoy este servit in foaierul istoric Thames, acompaniat de pianist la unul din pianele albe traditionale ale hotelului. Se servesc o selectie din sandwich-uri mini, biscuiti clasici si cu stafide prospat  copti, patiserii franceze si specialitatea Thames Foyer , plus o gama variata de ceaiuri.
 
 
Brown’s Hotel
Ceaiul de dupa-amiaza a hoteluilui premiat Brown, este servit in English Tea Room, amenajata cu lambriuri din lemn, camin si opere de arta originale. Relaxati-va la sunetul pianului savurind mini sandwich-urile, patiserii, biscuiti si torte. Aveti o selectie din 17 ceaiuri si 2 somalieri care va vor ajuta in alegerea Dvs.
 
 
 
 

Partenerii nostrii