Danai Beach Resort & Village (Sithonia)

 

Complexul Danai Beach Resort&Villas***** este situat la 2.5 kilometri de orasul Metamorfosis si la 4 kilometri de orasul Nikiti, in Sithonia, in mijlocul peninsulei Halkidiki.
 
Descrierea unitatii de cazare
Danai Beach Resort&Villas***** este un complex hotelier situat in zona Nikiti, Sithonia, un loc plin de verdeata, plaje nisipoase si apa cristalina, fiind considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Halkidiki.
 
Structura de cazare
Hotelul dispune de:
3 Camere duble: incalzire centralizata, aer conditionat, baie cu marmura, feon, halate si papuci, cosmetice Bulgari, minibar, TV satelit, DVD player, CD player, telefon, internet, seif, balcon sau terasa.
7 Junior suites: au 35-45 de metri patrati. Unele dintre junior suites au dus separate fata de baie.
17 Suites: au 42-58 de metri patrati. Unele dintre junior suites au dus separat fata de baie si semineu de marmura in living.
9 Danai Suites: 75 de metri patrati.
2 Danai Luxury Suites: 130 de metri patrati. Sunt formate din dormitor si living si au 2 bai cu cada si dus.
5 Apartamente cu 2 dormitoare: au 80 de metri patrati. Sunt formate din 2 dormitoare si living si au 2 bai cu cada si dus.
9 Pool suites: au 42 – 58 de metri patrati. Au mini-gradina si terasa cu piscina incalzita si vedere spre mare.
Presidential Suite: 125 de metri patrati. Au baie cu cada si hidromasaj, halate si papuci Missoni, cosmetice Bulgari, semineu, bucatarie, balcon cu vedere la mare.
3 Executive Pool Suites (vedere frontala la mare) au suprafata de 75 de metri patrati si terasa de 60 de metri patrati. Au terasa cu piscina si vedere la mare.
Mediterranean Suite: are 190 de metri patrati, baie cu cada si hidromasaj, dus separat, terasa cu vedere la mare.
2 Danai Villas: au 195 de metri patrati, 2 bai, una cu cada cu hidromasaj si alta cu dus, semineu, sofa Fendi, terasa cu piscina incalzita, zona de servire a mesei, 2 zone de socializare, vedere la mare.
Mandarin Villa: chicineta, living, 2 zone de socializare, semineu, oglinzi venetiene, masa din coral, tehnologie Bang&Olufsen, dormitor la parter, dormitor la etaj, terasa cu piscina incalzita.
White Villa: vila pe 2 etaje, cu 4 dormitoare, bai cu hidromasaj, chicineta, piscina incalzita, terasa cu gradina.
Villa Of Greek Riviera: vila pe 2 etaje, 4 dormitoare cu dressing, 4 bai cu marmura italiana, 2 chicinete, 2 piscine exterioare, vedere la mare.
 
Servicii si Facilitati
Danai Beach Resort&Villas***** dispune de: pisina exterioara, cafenea, restaurant a la carte, crama, bar, gradina, spalatorie, teren de golf, pista de jogging, posibilitati de scuba diving, teren de tenis, tenis de masa, bar pe plaja, centru SPA (talasoterapie, aromaterapie, sauna finlandeza), business center, internet, receptie deschisa 24 de ore, aer conditionat in spatii publice, majordom si parcare. 

Partenerii nostrii