Hotel Porto Carras - Meliton Beach

 

Localizarea unitatii de cazare
Hotelul Porto Carras - Meliton Beach***** din Neos Marmaras este construit sub forma de nava de croaziera si a fost proiectat de faimosul arhitect Walter Gropius, fondatorul scolii "Bauhaus". Datorita conditiilor de cazare deosebite, a facilitatilor moderne si a cadrului natural incantator: incaperi spatioase, restaurante care ofera mancaruri fine, zone de distractie si relaxare, plaje minunate, hotelul ofera confort si lux oaspetilor sai.
 
Descrierea unitatii de cazare
Hotelul ofera cazare in 480 de camere, dupa cum urmeaza:
323 de camere duble
93 de junior suites
64 de suites: 23 de executive suites, 28 luxury suites, 6 sailor suites, 3 grand suites, 6 premium suites si 3 royal suites. 
 
Toate camerele au in dotare: aer conditionat, TV satelit, radio, acces internet, seif, telefon, mini bar, balcon, feon, room service 24 de ore.
Toate apartamentele (exceptie fac junior suites) au baie cu jacuzzi. In apartamente exista de asemenea halate de baie si papuci. Exista camere speciale pentru nefumaturi si pentru persoane cu dizabilitati.
Sailor suite - aceste apartamente au 93 de metri patrati, vedere frontala spre port si sunt formate din dormitor si living.
Structura de cazare
Hotelul dispune de: restaurant, restaurant a la carte, cafenea, taverna, bar, beach bar, piscina, centru SPA, cresa, loc de joaca, cursuri de aerobica, teren de baschet, jocuri, golf, scuba diving, teren de tenis, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, receptie deschisa 24 de ore, ATM, loc de depozitare a bagajelor, cazino, doctor (la cerere), lift, lounge, port, paza 24 de ore si parcare.

Partenerii nostrii