Locurile de interes

 Parcurile şi grădinile sunt mîndria Emiratelor. Aproape toate parcurile se deschid la ora 8:00 şi lucrează pînă seara tîrziu (timpul variază).

 Parcurile:

"Al Mamzar Beach Park "  este situat pe peninsula, formată de golful Hor Mamza şi golful, ce desparte Emiratele Dubai şi Sharjah.

"Creek Park" între podurile Al Maktoum şi Al Garhoud "Jumeirah Beach Park" raionul -  Jumeirah

"Safa Park"- pe Abu-Dhabi Road
"Wonderland" în apropierea podului Al Garhoud. Pe teritoriul “ Wonderland” este un aquapark.

Dubai – aici este cea mai interesantă industrie de recreere: parcul de distracţii, aquapark, două patinoare, grădină zoologică (cea mai bună din Orientul Apropiat), cîteva muzee (ceea ce pentru ţările arabe este o mare raritate).

Sharjah – dispune de un număr imens de locuri de interes: Palatul şeihului; moscheea, dăruită de regele Arabiei Saudite; unul din cele mai înalte havuzuri din lume, ce simbolizează jetul de petrol, şi parcul "Jazirah". Cei mai curioşi pot să asiste la execuţiile publice care au loc în fiecare joi.

Ras Al Khaimah. În vechime acest oraş se numea "Julfar" şi era renumit pentru piraţii şi marinari de aici. Piraţii atacau orice corabie trecea prin preajmă, iar marinarii făceau călătorii îndepărtate cu bărci de lemn - "dou". În unele bărci încăpeau pînă la 400 oameni şi ajungeau pînă în China.

Cel mai important loc de interes al oraşului este izvorul de apă minerală "Masafi" şi uzina, care asigură cu această apă toate cele şapte emirate.

Abu-Dhabi - "oraşul-grădină a emiratelor ". Pe teritoriul emiratului la graniţă cu Oman se află oaza "Al-Ain", unde puteţi vizita muzeul arheologic, mormintele Hili, muzeul istoric, forturile oriental şi cel pătrat. Aici de asemenea se află şi o grădină zoologică mare. Însă "Al-Ain" este renumit în special pentru piaţa sa de animale.

Fujairah a păstrat cel mai vechi monument istoric – moscheea "Bedia", care a fost construită şase secole în urmă.

Um Al Quwain este cunoscut datorită aquapark-ului enorm, situat pe teritoriul emiratului.

Partenerii nostrii