Abama Golf and Spa Resort

 

Amplasat în Guía de Isora din Tenerife, acest complex are vedere la Oceanul Atlantic şi la insula vecină Gomera. Acesta are 9 piscine în aer liber şi un centru de spa, teren de golf, terenuri de tenis şi o plajă.
 
Abama Golf & Spa Resort este alcătuit din clădiri roz de inspiraţie maură, care adăpostesc camere şi vile. Complexul este amplasat în grădini tropicale luxuriante, pe vârful unei stânci, cu un funicular până la plaja privată.
 
Fiecare cameră şi vilă are un stil etnic şi cele mai multe se bucură de vederi la grădini, terenul de golf şi Oceanul Atlantic. Toate sunt dotate cu băi de marmură de lux. Acestea au televizoare interactive cu acces la internet şi sunt disponibile meniuri de perne şi lenjerii de pat din bumbac egiptean.
 
Abama oferă 10 locuri pentru a mânca şi bea. MB serveşte mâncăruri create de bucătarul de 3 stele Michelin, Martín Berasategui. Kabuki oferă preparate inovatoare din bucătăria japoneză, iar Mirador serveşte fructe de mare. Există restaurante cu specific italienesc şi argentinian şi diferite snack baruri.
 
Centrul de spa are o piscină interioară şi un jacuzzi. Există un circuit termal şi programe personalizate.
 
Camerele Hotelului: 471, Lanţ hotelier: Marriott Hotels & Resorts,The Ritz-Carlton Company, L.L.C.

Partenerii nostrii