Hotel Husa Barcelona

 

Husa Barcelona se află chiar lângă Bulevardul Paseo de Gracia, la 150 de metri de piaţa principală a Barcelonei, Plaza Catalunya. Oferă camere cu aer condiţionat, balcon privat şi TV prin satelit, cu ecran plat.
 
Toate camerele sunt moderne şi orientate spre exterior, cu pardoseală de lemn. Se oferă birou, minibar şi seif. Baia privată are uscător de păr şi articole de toaletă. Unele camere au vedere la Plaza Catalunya.
 
Un mic dejun tip bufet se serveşte la Hotelul Husa Barcelona şi, de asemenea, puteţi să luaţi mic dejunul în camera dumneavoastră. De asemenea, hotelul poate să facă rezervări la restaurante cu spectacole de flamenco.
 
Husa Barcelona are recepţie nonstop şi oferă acces la Wi-Fi la un cost suplimentar. Oaspeţii beneficiază de reduceri pentru autobuzul turistic şi pot să închirieze maşini de la biroul de turism.
 
Hotelul se află la doar 1 minut pe jos de magazinul universal Apple din Plaza Catalunya, iar pe Bulevardul Passeig de Gràcia se găsesc o serie de magazine sofisticate. De asemenea, autobuzele pentru aeroport pleacă din această piaţă renumită.

Suplimentar

General
recepţie deschisă nonstop, ziare, terasă, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, check-in/check-out express, seif, încălzire, cameră de bagaje, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat, terasă la soare
Servicii
săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcătorie, închirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete, serviciu de concierge, serviciu de transfer (contra cost), automat (băuturi), automat (gustări)

Partenerii nostrii