Franta / Val Thorens

 

Val Thorens- frumuseţea celor trei văi
 
Val Thorens este un rai pentru turiştii ce iubesc sportul! Vîrful munţilor acoperiţi cu zăpadă, trasee bine îngrijite cu dificultate diferită, un minunat complex sportiv cu terenuri pentru volei, corturi de tenis şi piscine- aici fiecare îşi va găsi divertisment pe gustul său. 
 
Schiorii profesionişti vor experimenta toată gama de emoţii palpitante coborînd din vîrful Sem de Caron. Iar alături se înalţă Mont-Blanc, creasta căruia atinge cerul. Iar începătorii îşi pot încerca puterile sub conducerea unui instructor experimentat, coborînd din vîrfuri nepericuloase în apropierea hotelului. Iubitorii de snowboard apreciază delectarea plimbărilor în parcul de zăpadă local, care şi este cel mai bun din Europa. Trasee pentru slalom şi freestyle, instructori cu experienţă, echipamente în chirie, toate astea demult au preaslăvit parcul de zăpadă local. 
 
Val Thorens este împărţit armonios în două părţi: cei care preferă liniştea şi pacea sunt aşteptaţi de Karon. Iar cine a venit aici nu doar pentru a respira aerul montan dar să se şi distreze copios, alege veselul şi zgomotosul Peclet. 
 
Iar să te distrezi în Val Thorens ai unde cu siguranţă! Mai mult de cinzeci de restaurante cu o splendidă bucătărie franceză, cluburi de noapte luxoase şi discoteci democratice, unde te poţi lăsa în valurile dansului pînă în zori şi baruri ce oferă cocktailuri uimitoare- Val Thorens îşi deschide larg uşile pentru cei ce iubesc viaţa de noapte. 
 
Safari înzăpezit- un divertisment neobişnuit pentru iubitorii de adrenalină şi emoţii tari! În amurgul zilei ce pleacă, pe un snowmobil  împreună cu ghidul, turiştii merg pe rute speciale şi li se taie răsuflarea de la neaua lucioasă, de la miile de fulgi ce aleargă haotic în urma lor. 
Este imposibil să te afli în Val Thorens şi să nu te dai cu sania! Pentru că anume aici se află cel mai lung traseu francez pentru mişinile cu tălpi alunecoase. Şi fug săniuţele pe traseul de 6 km, sărind la fiecare cotitură piezişă, iar împreună cu ele sare şi inima copleşită de emoţii! 
 
Val Thorens este o staţiune „tînără”, care şi-a dobîndit foarte repede faima unui loc modern şi convenabil. Aici totul este făcut pentru confortul oaspeţilor, şi cine a fost pe aceste meleaguri odată, neapărat va dori să se reîntoarcă
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii