Italia / Selva di Val Gardena

 

Selva di Val Gardena: poveste de iarnă
 
Piscurile însurite ai Alpilor Dolomiţi, zăpada ce sclipeşte în jocul razelor de soare, şi o cîmpie desprinsă din poveste – aşa arată renumita staţiune de iarnă Selva di Val Gardena. Aici, în creaţia magică a naturii, vin să-şi petreacă vacanţele atît schiorii profesionişti cît şi simplii amatori de senzaţii tari oferite de traseele „negre”, cu toate acestea, începătorii la fel nu sunt o raritate aici. 
 
Selva – înseamnă nenumărate trasee, a căror imagine deja provoacă o doză nebună de adrenalină. Chiar şi cei care nu sunt fanii schiurilor şi snowboardingului, nu vor refuza să-şi încerce puterile în cucerirea pîrtiilor incitante. 
 
Dacă totuşi îţi doreşti o diversificare a vacanţei de iarnă,  atunci Selva îţi oferă toate condiţiile pentru asta. Un exemplu ar fi să te aventuriezi într-o cursă pe sănii trase de cîini, ori să vizitezi snow-parcul. Dacă oboseşti şi de patinaj, încearcă să practici alpinism de iarnă. Ghizii şi instructorii experimentaţi vor elabora o rută cît mai potrivită iar echipamentul necesar îl poţi închiria. Încă o alternativă ar fi patinajul artistic, unde  vei învăţa cum să desenezi figurine pe gheaţa ideal nivelată. 
 
În discoteca Umbrella, ce se află peste drum de modernul hotel Wolkenstein, în fiecare seară se desfăşoară petreceri incendiare cu Dj de top, de la amurg pînă în zori. Aici te poţi lăsa purtat de valul dansurilor fără să mai scoţi papucii de schi din picioare, de pe traseu direct în „Umbrella”. 
 
Restaurantele prestigioase şi confortabilele taverne tiroleze – sunt o simfonie a gustului! Aici poţi savura delicii din bucătăria europoeană dar şi să guşti din mîncăruri tradiţionale tiroleze, şi toate cu un pahar de ţuică aromată. 
 
Selva di Val Gardena – este o poveste de iarnă devenită realitate! Psicuri masive şi înzăpezite, pini învăluiţi în fulgi pufoşi şi micile căsuţe tiroleze de la poalele munţilor creează imaginea unei cărţi poştale de Crăciun. Dacă îţi doreşti continuarea magiei de sărbători, să simţi cum fierbe adrenalina în sînge şi să inspiri adînc aerul pur montan, atunci merită să vii în Selva italiană, şi să cucereşti traseele provocatoare!
 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii