Italia / Cervinia

 

Cervinia: munţii însoriţi ai Italiei
 
Pajişti alpine, înconjurate de munţii maiestuoşi, inundate de razele aurii. În această explozie de lumini, zăpada curată montană, străluceşte precum fărîmiturile diamantelor. Iar de pe pantele abrupte, ca nişte păsări zboară schiorii. Aceasta e Cervinia – staţiune italiană luxoasă pentru iubitorii de vacanţe active. 
 
Cervinia etse una dintre cele mai vechi staţiuni din Italia şi unul dintre cele mai înalte. Punctul de vîrf al pistelor se află la aproape trei mii jumate de metri, iar diversitatea traseelor şi posibilitatea de a utiliza zona de schi a elveţianului Zermatt, fac din Cervinia o adevărată Mecca pentru schiori şi snowboarderi. 
 
Ascensoarele confortabile, comode şi sigure, transportă schiorii în sus, spre cer, spre nori. Iar acolo, mai aproape de soare, se deschide o privelişte mirifică spre munţii din jur, piscurile înzăpezite şi schiorii răzleţi. 
 
Cervinia este un dezmăţ adevărat pentru schiorii cu grad diferit de pregătire: de la profesioniste – pante ameţitoare „negre” pînă la cele mai domoale „albastre”, unde începătorii prudenţi încearcă să descopere plăcerea schiatului. Rutele traseelor sunt atît de bine gîndite, încît este imposibil să mergi pe aceeaşi pîrtie de două ori într-o săptămînă. 
 
Amatorii de snowboard, vor aprecia pe bună dreptate mulţimea distracţiilor din Cervinia. Adică snow-parcul, de pe podişul Rose, fun-parcuri, trasee pentru Border-Cross din zona elveţiană. Probabil o astfel de diversitate nu poate oferi o altă staţiune!
 
Pentru cei care iubesc senzaţiile tari şi gheaţa, Cervinia oefră unicul carting de gheaţă din Valea Aosta! Două trasee îngheţate oferă posibilitatea de a încerca puterile în sporturile extreme şi să te întreci cu alţi pasionaţi de emoţii nebune. 
 
Cervinia înseamnă frumuseţile munţilor şi pîrtiile nebuneşti, snow-parcuri şi adrenalină, ce fierbe în sînge. Cervinia îţi oferă şansa să încerci schiatul pe traseele elveţiene  şi să le compari cu cele italiene! Cervinia – munţii însoriţi ai Italiei. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii