Chateau de Bagnols

 

Relais & Chateaux
 
Construit in secolul al XIII-lea, acest castel de cinci stele reprezinta unul dintre cele mai stilate si elegante hoteluri ale Frantei. Domeniul este vestit in primul rand pentru pivnitele sale si pentru bucataria speciala. Exista peste 500 de vinuri care pot fi servite clientilor, vinuri in majoritate obtinute prin procedee medievale si din productie proprie. Cladirea este unul dintre cele mai importante monumente istorice ale Frantei, aflandu-se in patrimoniul tarii. Domeniul se afla la aproximativ 30 de kilometri de Lyon. 
 
Ca un domn care isi viziteaza domeniul său, Château de Bagnols sta cu mândrie în rândul podgoriilor si a luxuriantelor dealuri Beaujolais. Fiecare camera, fiecare piesă de mobilier în acest impresionant, monument istoric te duce înapoi la o epocă trecută, undeva între Evul Mediu şi Renaştere, cu o arhitectura uimitoare, seminee gigantice şi camere de basm. Aceasta călătorie imaginara înapoi în timp este copleşitoare. În completarea plafonului boltit, în Salle des Gardes, restaurantul pare să aştepte revenirea Cavalerilor Mesei Rotunde pentru a servi o cina regala cu o bucatarie traditionala. Un toast pentru fericire! 
 
Activităţi: 
Golf, Piscina in aer liber, ciclism montan, drumeţii, călărie, pescuit, navigatie, schi nautic, canotaj, explozia de aer cald, vizita la beciuri şi degustare de vinuri, tururi de transport, quad.

Partenerii nostrii