Turcia / Belek

 

Localizare
Situat la 30 de km de Antalya, Belek este o destinaţie de vacanţă neobişnuită, unde se îmbină armonios vestigiile istorice, plajele însorite, peisajul montan din vecinătate, excelentele terenuri de golf împreună cu climatul sănătos al zonei şi fac oraşul foarte atractiv pentru toate categoriile de turişti. 
 
Atracţii Turistice
Belek este centrul celor mai moderne şi elegante hoteluri de pe litoralul turcesc, un loc ideal pentru amatorii de sport şi pentru odihna activă: aici sunt terenuri de volei, de fotbal, tenis de câmp, minunate bazine de înot, cel mai mare complex de golf din regiune (cu o suprafaţa de 18 gropite).
Lângă plajele imense s-a extins o întreagă reţea de hoteluri construite şi dotate conform noilor cerinţe tehnice. La Belek se găsesc hoteluri de 4 şi 5 stele. Localitatea este înconjurată de păduri de pin, livezi de măslini şi plantaţii de palmieri. Această zonă turistică este un loc minunat şi pentru cei ce doresc sa viziteze locuri istorice: în apropiere se găsesc ruinele vechilor oraşe Perga, Aspendos şi Side.

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii