Conelia De Luxe Resort

Conelia De Luxe Resort

Situat pe malul mării în Belek, acest complex all inclusive de 5 stele oferă camere de lux, cu un TV cu ecran plat şi un balcon privat. Facilităţile includ piscine în aer liber cu cascade şi tobogane cu apă.

Camerele de la Cornelia De Luxe Resort oferă un interior modern şi aer condiţionat. Toate au o zonă de relaxare, TV prin satelit şi un minibar. Unele camere oferă vederi panoramice la Marea Mediterană.

Cornelia De Luxe are restaurante şi baruri deschise non-stop, inclusiv un restaurant principal în stil bufet şi 5 restaurante à la carte care oferă preparate din bucătăria italiană, mediteraneană, turcă, franţuzească şi orientală. Există, de asemenea, 8 baruri diferite.

Oaspeţii pot practica o mare varietate de activităţi sportive la Resort Cornelia De Luxe, inclusiv tenis, aerobic, biliard şi bowling. Copiii se pot distra la mini clubul care oferă şi o discotecă pentru copii.

Echipa de animaţie de la Cornelia De Luxe Resort organizează seara spectacole live cu dansuri populare, muzică şi acrobaţie.

Aeroportul Antalya se află la 35 km de Cornelia De Luxe Resort, iar centrul oraşului Antalya este la 45 km distanţă.

Partenerii nostrii