Indonezia / Bali

 

Bali: smarald indonezian
 
Insula Bali - un smarald de puritate rară din colierul insulelor indoneziene. Bali - un paradis creat de Dumnezeu, oamenilor le-a rămas doar să adauge confort modern şi deservire la nivel. Plaje aurii cu nisip fin precum un fard scump, de parcă ar fi înfăşurate în copaci de mangrove. Iar în păduri o diversitate de floră şi faună, păsări tropicale şi fluturi viu coloraţi, orhidei delicate şi palmieri ce falnic se înalţă spre cer. Aici totul sugerează că oaspetele ce vizitează insula magnifică, trebuie să se simtă ca în rai. Pentru că insula Bali chiar este un rai. 
 
Aeroportul gălăgios Denpassar, aruncă turiştii imediat în Kuta - impetuoasă şi plină de viaţă, capturată de culorile aprinse a vînzătorilor de fructe de mare. Spre seară, Kuta se transformă într-un vesel club de naopte, în care este imposibil să te plictiseşti. Numeroase ringuri de dans, melodii incendiare, cocktail-uri incitante şi fructe exotice, toate te vor ameţi în cercul distracţiilor. 
 
Plajele din Bali - un paradis pentru surferi şi cei care doresc să înveţe să stea pe placă. Numeroase şcoli de surfing cu instructori profesionişti vor dărui începătorilor bucuria de a cuceri valurile zbenguite. Departe, pe mare, plutesc lin iahturi luxoase, cu numeroşi scafandri. Lumea subacvatică a Oceanului Indian, peştişori tropicali în tufişuri de corali şi familiarizarea cu locuitorii maritimi- nici un scafandru nu va rata un astfel de divertisment... Aici ai posibilitatea să-ţi încerci puterile în rafting şi vînătoare subacvatică. 
 
Cînd vei avea poftă de fiori şi emoţii tari, poţi merge la Negara, unde au loc cursele de tauri şi să pui pariu pe un gigant care ţi pare mai expresiv- un taur cu ochi de catifea. Pentru iubitorii de natură- Parcul Naţional din Bali. Vei începe să faci cunoştinţă cu el din localitatea Gilimandzhuk. Un teritoriu enorm al parcului, ce ocupă aproape toată partea de vest a insulei. Maimuţe, căprioare elegante, vulpi zburătoare- locuitorii de bază ai „Taman Nasional Bali Barat” şi doar a zecea parte din parc este destinată vizitatorilor. 
 
Dar principala atracţie a insulei este Lovina. Templu budist, izvoare termale, cu numeroase podgorii, lipsa de valuri din cauza debitului scăzut, o mulţime de delfini - totul este pentru o vacanţă de familie liniştită cu copii şi distracţie romantică alături de persoana iubită. 
 
Bali înseamnă romantism şi distracţie, plăcerea de litoral şi dansuri incendiare la discoteci. Bali este smaraldul din colierul insular al Indoneziei. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii