Indonezia

 

Indonezia: paradisul pe pămînt
 
  Indonezia este o țară unică, frumoasă şi exotică, cum ar fi un salon de frumusete oriental misterios. Natura a dotat cu generozitate
aceasta  insulă-stat cu frumusețea florei și faunei: aici puteţi găsi cele mai neobișnuite specii - atât pe pămînt  cît şi în regatul subacvatic al celor două oceane. Comentariile oaspetilor din Indonezia sunt pline de poveşti  fascinante despre "dragoni", o apa caldă și fabulos de limpede, plimbări prin craterul unui vulcan si o vacanta de lux pe plajă.
 
   Bali este, probabil, una dintre cele mai renumite statiuni indoneziene. Mirosind parfum de mirodenii, colorat aprins și strălucitor,  pare o chintesenţa de iubire a  vieţii. Ea este unică prin diversitatea sa. Zgomotoasa, îmbătătoarea Kuta –  un paradis pentru surferi. Pedantul Sanur e  respectabil ca un domn într-un joben. El este un pic în stilul "retro". O zona linistita, aproape provincială,  Jimbaran a devenit faimoasă  ca un loc unde gătesc cel mai gustos  peşte din lume. Aici,pe Bali se face  o procedură de spa de lux - miraculosul lulur, fără de care vacanța pe insulă nu e vacanță.
 
   Insula Lombok - o combinaţie de hoteluri de lux şi natura neatinsă, plaje albe liniștite și cultură unică. Aici sunt cele mai bune condiţii pentru surferi şi iubitori de sporturi subacvatice.
 
  Celebra Java este uimitoare, chiar şi pentru un călător experimentat. Biserici budiste  și splendoarea Jakartei  se asociază cu  revolta naturii. Monumente de arhitectura de lux – piscinele reginei Taman Sari sau lăcaşul sultanului Hadiningrad coexista paşnic cu zone unice, protejate, în partea de est a insulei.
 
  Insula - rezervație Sumatra atrage cu stațiunile  de pe malurile rîurilor cu apa cristalină, plaje izolate și cu o diversitate  de natură abundentă. Anume aici se află cea mai mare Rezervație din Indonezia Leuser Gugung,  creată  pentru protecţia speciilor rare de animale - rinoceri, tigri, elefanţi, tapiri. Lacul Toba, din partea de nord a insulei, este cel mai mare lac din Asia de Sud. În centrul lacului este o insulă magnifică plină de flori - o adevarata Grădină a Edenului. Suveniruri interesante şi ţesături frumoase, pictate în stilul batic poate fi achiziţionat în munți înalți din Sumatra - Bukittinggi.
 
   Hoteluri impecabile,prestând servicii de înaltă calitate, bucătăria indoneziană exotică si plajele cu nisip alb vă va lăsa amintiri  vii ale zililor minunate, petrecute în această ţară. Insulele din Indonezia - o întâlnire cu lumea uimitoare a naturii, un miracol! Încredințați vacanța Dvs  profesioniștilor din agentia de turism OK TRAVEL şi veți fi mereu îndrăgostiți de luxul şi originalitatea Indoneziei - ţării pline de mister!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Bali
primavara 2018
Indonezia

Partenerii nostrii