Brenner`s Park Hotel & Spa

The Leading Hotels of the World

Oetker Collection
Spa-ul Spa-urilor din intreaga lume – asa este de multe ori supranumit acest luxos complex hotelier al Germaniei. Asezat intr-o zona bogata in ape minerale naturale, hotelul se bucura de clienti regali datorita serviciilor ireprosabile si dotarilor de ultima generatie. Brenner's Park Hotel & Spa este situat intr-un parc privat, intr-o arie protejata beneficiind astfel de aer curat, multa vegetatie si liniste.
 
De mai bine de 130 de ani, Brenner’s Park Hotel & Spa este unul dintre cele mai celebre hoteluri din Germania, de-a lungul timpului acesta gazduind o multime de personalitati.
Au poposit aici de la capete incoronate ( Regina Victoria, Napoleon I...) pana la politicieni ( Bill Clinton, Yasser Arafat...) si chiar pe Dallai Lama...hotelul fiind o prezenta constanta in topurile Forbes.
Plasat in decorul de vis al celei mai apreciate statiuni din Germania, la Baden Baden, in zona Padurii Negre, hotelul este cautat nu doar pentru serviciile de cinci stele, ci si pentru apa termala folosita in spa-urile acestuia, pe langa procedeele wellness ale spa-ului obisnuit, aici fiind la dispozitia clientilor si un spa medical. In plus termale Friedrichchsbad, cunoscute prin impozanta lor arhitectura romana, se afla in imediata apropiere a hotelului.
 
Hotelul dispune de 100 de camere si 32 de suite, fiecare decorate cu antichitati elegante si bai realizate din marmura de Carrara, cea mai mare parte a balcoanelor fiind orientate spre decorul Padurii Negre.
Hotelul are mai multe restaurante specializate pe diferite gastronomii, de la cea clasica mediteraneana pana la cea franceza, baruri si cafenele.
 
Baden Baden, mandria statiunilor germane este un oras cu 55 000 de locuitori situat in sud-vestul Germaniei si are o multime de obiective turistice de vizitat.

Partenerii nostrii