Germania

 

Germania: diferită şi multilaterală 
 
Germania - o ţară uimitoare, diversă, situată drept  în inima vechii Europe, locul de naștere al marilor filozofi, muzicieni şi poeţi. Ea are tot ceea ce ar putea impresiona turiştii cu cele mai diferite gusturi: şi staţiuni de schi,  şi un centru de agrement de familie,  festivaluri de muzică pentru iubitorii de muzică. După vizita aceastei ţări primitoare, veți dori să reveniți  iarăși și iarăși, pentru a descoperi toate comorile ascunse, să învăţați despre cultura ei unica. Multilaterală, interesantă, diferită, Germania oferă și odihnă la fel-diversă şi captivantă.
Alpii bavarezi - un loc pitoresc pentru sportivi, alpinişti şi fanii odihnei active. Alpii se bucură de dragoste şi în rândurile artiştilor. Frumusetea uimitoare a acestui loc amețește şi  farmecă pentru totdeauna. Şi în seara, plin de de aerul curat de munte, poți sta într-un pub local şi să savurezi faimoasă bere bavareză cu cîrnaţi de porc delicioși.
Castelele medievale ale Rinului - un loc special printre locurile atractive germane. Văile fermecătoare parcă coborîte  din ilustraţiile din basmele lui Fraţii Grimm, sunt romantice şi maiestuoase. Acest tur poate fi o luna de miere de lux şi un memorabil început al vieţii comune.
Europa-parc - aceasta este Europa în miniatură. Aici puteţi vedea Festivalul venețian  şi "montagne russe". Flamenco şi turnee de cavaleri. Unica atracţie"grecească"  "Poseidon" si bobul "elveţian". În afară de ţara  reală,  şi adulţilor şi copiilor le va fi interesantă vizitarea fabulosului Chocoland,  și misterioasa și severa Țară a vikingilor. Europa - Park - este visul oricărui părinte, pentru că aici, printr-o serie de spectacole copilul învaţă totul despre vecinii de pe continent.
Călătoria prin oraşele germane - o ocupaţie pentru cei care prefera turismul escursionist-vizitarea  obiectivelor turistice.  Aproape fiecare oraş german se mîndreşte cu o catedrală magnifică, sală de oraş medievală şi biserici vechi, care cuprind bogata și multilaterala cultura a Germaniei.
Clima blândă şi aerul de pin, varietatea de izvoare minerale, centrele-spa și stațiunile din Germania sunt ideale pentru turismul în scop curativ. Aici puteţi obţine de la proceduri de restabilire la tratament serios în cele mai bune spitale germane. În orice staţiune germană pot fi găsite cursuri de terapie anti-stres și cele unice de  întinerire si remodelare corporala.
Germania are multe feţe şi multe laturi şi cu aceasta e incredibil de atrăgătoare. De fiecare dată, părăsind această ţară uimitoare, înțelegi că ai lăsat aici mai multe  taine decât  raspunsri la ele. Deci, veniți aici iarăși și iarăși, să savurați berea bavareză într-un pub confortabil în apropiere de Valea Alpină, sau să treceți pe la toate atracţiile din Europa - parc. Agenţia de turism OK TRAVEL vă oferă o vacanţă în Germania  pentru toate gusturile! Vă rugăm să consultaţi managerii noştri şi vacanța în Germania va fi o aventură de neuitat in viața Dvs!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii