Italia / Rimini & Riccione

 

Rimini si Riccione: luxul diversităţii
 
Dacă îţi doreşti o vacanţă impresionantă, plimbări nocturne pe o coastă magnifică, pe cînd briza abia simţită, leagănă coroanele palmierilor şi portocalilor – atunci bine ai venit în Riccione, salon monden al Mării Adriatice. În verdeaţa densă a parcurilor şi grădinilor se ascund hoteluri de clasa întîi, de-a lungul coastei se întind restaurante şi cafenele, iar cele mai bune discoteci ademenesc toţi iubitorii de distracţii nocturne. 
 
Riccione dăruie marea senină, nisipul auriu al paljelor şi distracţii pe măsură pentru orice gust. Riccione – înseamnă restaurante luxoase, cluburi de noapete şi discoteci, o întreagă „fabrică a distracţiilor” pentru copii şi Mecca celor obsedaţi de shopping – centru comercial de elită cu buticuri a designelor europeni. 
 
Riccione – este oraşul sănătăţii. Izvoarele termale, saloanele SPA şi apele curative oferă posibilitatea de a combina o vacanţă relaxantă cu numeroasele proceduri de întinerire şi tratamente, acumulînd astfel energie pentru un an înainte!
 
Cel mai apropiat vecin a mondenului Riccione – ceva mai democratic, dar un oraş la fel de impozant, Rimini. Mai mult de zeci de kilometri de nisip auriu de-a lungul valurilor azurii, pieţe confortabile şi o mulţime de distracţii atrag turişti din întreaga lume. 
 
Oamenii de afaceri tind să ajungă în cel mai mare centru de expoziţii „Fiera-de-Rimini”. Centrul este locul întîlnirii celor mai mari producători italieni din toate domeniile: de la haine şi încălţăminte pînă la mobilă şi tehnologii avansate. Tot aici se desfăşoară festivalul plin de culoare a dansurilor moderne şi iarmarocul mondial „Rapsodia Nunţilor”. 
 
Rimini si Riccione - un lux în toate formele sale, începînd cu peisaje mirifice şi terminînd cu cele mai prestigioase hoteluri. Aici fiecare îşi poate permite acea vacanţă la care a visat: promenade line prin pieţe şi grădini, petreceri incendiare în cluburi de noapte, odihnă familială cu vizitarea parcurilor acvatice şi caruselurilor. La fel este posibil de îmbinat odihna cu alte activităţi de afaceri, încheind cîteva contracte profitabile în „Fiera-de-Rimini”. Rămîne doar de ales, restul îţi va fi oferit de Riccione şi Rimini!
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii