Franta / Les Menuires

 

Les Menuires: porţile celor Trei Văi
 
Les Menuires – staţiune ce face parte din faimoasele Trei Văi, care şi-a cîştigat imaginea timp îndelungat şi greu. Dacă în Courchevel turiştii au tendinţa de a merge nu atît pentru a se da cu schiurile, dar mai mult pentru distracţii, atunci Les Menuires este preferat de cei care întradevăr iubesc schiatul şi snowboardul. Aici nu există bani nebuni şi oameni neastîmpăraţi capabili să arunce aceşti bani în stînga şi în dreapta. Aici este zăpadă, trasee calitative şi tot de ce este nevoie pentru confort şi sport. 
 
În Les Menuries vei găsi pante de orice tip de complexitate: cîteva  mai captivante „negre”, mai multe „roşii” dar cele mai multe sunt „albastre”. Îţi rămîne doar să te porneşti la vale ascultînd şuieratul vîntului de la spate şi simţind toate emoţiile zborului! 
 
Iar cînd te vor plictisi coborîrile pantelor ameţitoare, poţi lua o pauză pentru a te da cu sania trasă de cîini ori snowmobile. 
 
Camere de joc, piscine, sănii şi bulgări de zăpadă în locuri special amenajate- odihna pentru copii în Les Menuires se transformă în poveste! Dacă doreşti poţi lăsa micul „sportiv” în supravegherea instructorului cu experienţă în şcoala cu predare a schiatului şi snowboarding. Iar pentru bebeluşi ai la dispoziţie o grădiniţă- creşă. Iar dacă copilul are deja trei luni atunci bonele franceze cu experienţă vor avea grijă de copil în timp ce părinţii se bucură de patinaj. 
 
Cabane şi hotele confortabile în stilul local de Savoia- seara, cînd de la oboseala agreabilă totuşi simţi fiecare muşchi, e atît de plăcut să te întorci în apartamentul tău comod! Iar restaurantul local serveşte un fondue minunat cu trei tipuri de brânză sub un pahar de coniac local cu aromă de plante de munte. 
 
Les Menuires cu ale sale pante fantastice, versanţi înzăpeziţi şi confort perfect, demult a gîştigat faima unei staţiuni frumoase pentru iubitorii de sport montan, cuplurile familiale şi tineret. Şi deja e greu să mai găseşti un astfel de loc ce oferă atîtea distracţii! De aceea cei care au fost în Les Menuires vre-o dată vor reveni cu siguranţă! 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii