Franta / Les Arcs / Bourg San Maurice

 

Les Arcs / Bourg San Maurice: vacanţă pentru orice gust
 
Staţiunea montană din Alpii Les Arcs înseamnă vacanţe pentru orice gust, în orice companie! Munţii înzăpeziţi, peisajul natural nemaipomenit cu maiestosul Mont Blanc, captivează iubitorii de frumos. Pîrtiile îngrijite cu dificultate diferită, posibilitatea de a se da pe schiuri şi snowboard, iar vara rafting pe rîurile grăbite dintre munţi şi alunecări pe iarbă, toate vor fi apreciate la înălţime de iubitorii activităţilor în aer liber. Posibilitatea de a se  relaxa cu copiii, învăţînd-ui să aprecieze activităţile sportive şi frumosul  vor fi pe placul cuplurilor familiale. 
În Les Arcs, de obicei se practică sportul pe monoschiuri, instructorii experimentaţi învaţă începătorii, unor tehnici speciale ale schiatului paralel. Nu departe se află celebrul traseu pentru schiuri cu viteză „kilometrul de zbor”. Acesta găzduieşte competiţii mondiale şi tot aici se stabilesc noi recorduri. 
Staţiunea este împărţită în patru zone- Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 si Arc 2000. Înainte ficare zonă-sătuc avea propia denumire, dar iată că de la o sută de ani încoace acestea sunt numite după înălţimile la care sunt situate. 
Arc 1600 este cunoscut ca o staţiune de familie. Aici se odihnesc în principal cei care doar învaţă a se da cu schiurile sau cuplurile cu copii. 
Arc 1800 - o staţiune pentru tineret. După coborîrile spectaculoase şi obositoare de pe traseele ameţitoare, dacă mai ai puteri, poţi vizita centrul sportiv ori să te distrezi în cluburile de noapte ale staţiunii. 
Arc 1950 şi 2000 - pentru cei care preferă frumuseţea nebună a munţilor şi văile complexe de lux. 
În Les Arcs/Burg San Maurice a fost creată o staţiune muntoasă de prima clasă unde turiştii se pot simţi posesorii acestor locuri frumoase, ceea ce le permite să se relaxeze şi să se bucure din plin de aerul montan, descinderile rapide şi măreţia Mont Blanc-ului. Şi dacă doriţi să combinaţi plăcutul cu utilul, sportul cu odihna, atunci un loc mai bun decît Les Arcs/Burg San Maurice nu veţi găsi cu siguranţă! 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii