Franta / Courchevel

Courchevel: steaua celor trei văi
 
Courchevel înseamnă zăpadă, confort şi prestigiu! Aici se odihnesc starurile şi miliardarii, politicienii şi boema, sportivii şi iubitorii distracţiilor din viaţa socială. Nu în zadar staţiunea şi-a cîştigat faima – cabane de lux, trasee de lux, restaurante de lux – aici totul este îmbibat de lux şi rafinament. Cerul albastru transparent, munţi înzăpeziţi, zăpada de un  alb-imaculat şi pîrtii ameţitoare- este greu să rezişti tentaţiei! Iar dacă mai adăugăm la toate astea noile staţiuni de schi şi deservirea perfectă în hotelurile locale, atunci devine clar de unde porneşte atracţia spre Courchevel. 
 
Prospeţimea aerului curat de munte, entuziasmul de la peisajele pitoreşti, serpantinele de la care ţi se taie respiraţia- toate astea înseamnă Courchevel. 
 
Pantele locale sunt împărţite în trei zone. Cea mai prestigioasă şi de elită,  şi cea mai extinsă este Courchevel 1850. Este acea zonă care a „obosit” de distracţiile vesele ale turiştilor ruşi, şi a decis să se ocupe de etica acestora, ceea ce nu i-a reuşit. Aici mai continuă să se audă limba rusă, iar serile, Courchevel explodează în petreceri incendiare. Aici sunt situate hotele, cabane şi apartamente scumpe, discoteci, restaurante şi chiar propriul aeroport.  Distracţia începe chiar de la pragul hotelurilor! 
 
Courchevel 1650 - locul perfect pentru vacanţe de familie. Hotelurile si cabanele sunt aproape de teleschiuri iar pantele mari, spaţioase se potrivesc perfect pentru începători şi copii. Pentru cei mici, vei găsi instructori specializaţi care vor găsi limbă comună chiar şi cu cei mai neascultători copii. Iar părinţii vor aprecia pe măsură traseele, toboganele şi o mulţime de alte distracţii seculare. 
 
Courchevel 1550 este pentru cei care adoră sportul şi adrenalina! Aici vei găsi şi pante „negre” ameţitoare de la care ţi se taie respiraţia şi trasee „roşii” confortabile şi „verzi” pentru începători. 
 
Courchevel este preferat de către cei cărora le place confortul şi prestigiul, deservirea perfectă, luxul şi exclusivitatea. Deoarece el însuşi este exclusiv!
 

 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii