Vietnam

Vietnam- exotică şi pace

Vietnam înseamnă aventură, exotism, prospeţime şi pace „într-un singur flacon”. Expansiunea de smarald a mării, pagode antice, cascade muntoase şi culorile vii ale junglei- ţara „Dragonului Roşu” are frumuseţi greu de supraestimat. Vietnam este o ţară a exotismului fierbinte cu prestări de servicii la nivel european şi ospitalitate tipic asiatică. Aici, ca şi în grădina Eden, este tot ceţşi poate dori cineva- plaje, cluburi de noapte luxoase, excursii spre istoria veche a ţării, chiar şi staţiuni confortabile la munte. E destul sa veniţi aici odată ca să vă doriţi reîntoarcerea în ţara basmelor, îndrăgostindu-vă pentru totdeauna în jungla ademenitoare, în marea limpede şi în ospitalitatea caldă a localnicilor. Fosta colonie franceză, precum o floare sălbatică ameţeşte şi îmbată prin frumuseţea sa.

Excursiile prin Vietnam sunt interminabile şi variate. Aici fiecare monument impune o curiozitate fără precedent. Ha Noi- capitala Vietnamului, uimeşte prin liniştea şi umbra bulevardelor elegante poleite cu un dram de luciu francez(salutări de la colonişti), peste acestea legănîndu-se uşor spectrul templurilor budiste, Cartierul Vechi de pe malul Fluviului Roşu este inundă prin-un colorit estic stradelele sale înguste. În centrul oraşului Ha Noi se află Lacul Sabiei Restituite cu o mică insulă în mijloc unde a fost ridicată o Pagodă, iar în faţa ei este naturalizată o broască pescuită, lungă de 2 metri- embleme ale oraşului Ha Noi.

Bucătăria vietnameză merită un articol aparte. Aceasta prezintă un amestec armonios dintre bucate chinezeşti, thailandeze, indiene şi o uşoară savoare inspirată din bucătăria franceză. Rafinată şi distinsă cu o abundenţă de fructe de mare şi exotice, aceasta cucereşte cum se spune „din prima lingură”. Supă de roşii cu fidea de orez şi creveţi Bun Rieu, iar la desert, cele mai fine, precum o dantelă, clătite din făină de orez şi lapte de cocos Banh Xeo- gurmanzii vor aprecia cu siguranţă bucătăria vietnameză.

Vacanţele la plajele din Vietnam pot concura cu uşurinţă cu multe staţiuni celebre ale lumii. Plaje curate şi imaculate pentru cei care doresc să se răsfeţe sub soarele fierbinte. O lume subacvatică viu colorată cu mii de specii de  peşti şi recifuri de corali pentru scufundători. Mici valuri pentru surferi începători. Un vînt „corect” pentru kitesurferi. De o astfel de varietate nu dispune orice staţiune! Iar complexele hoteliere cu centre de  SPA luxoase şi service la nivel înalt ademensc iubitorii de confort din toată lumea! Aici fiecare se va simţi precum o personalitate regală.

Vietnam este o ţară misterioasă şi atrăgătoare. Este diferită dar mereu frumoasă, de la răcoarea munţilor pînă la plajele fierbinţi încălzite de soare, de la captivanta Halong Bay pînă la vechea pagodă Zen Hugh. Agenţia OK TRAVEL propune oferte în „ţara Dragonului Roşu”. Experimentaţi exotica şi pacea Vietnamului magic! Personalul nostru vă va ajuta să alegeţi turul care corespunde cu cerinţele Dumneavoastră. Aflaţi, expoaraţi, cuceriţi Vietnamul împreună cu OK TRAVEL.

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii