Ungaria

 

Ungaria: perla Dunării
 
Ungaria ... Această ţară a fost creată cu scopul de a găzdui oaspeți.. Izvoare unice calde, clima blîndă si monumente istorice, lacuri magnifice și stațiunile de schi - puteţi găsi o vacanta pentru toate gusturile: de la excursii  cognitive la pînă la la activităţi în aer liber, în Munţii Balcani, de la staţiunile unice de tratament pînă la viaţa nocturnă din Budapesta, diversă şi bogată ca și ea însăși  - "Perla Dunarii".
 
Budapesta -  unul dintre cel mai frumos oraș din Europa. Cafenele pe apă de la „Dunărea albastră ",„ Pest Broadway", pe străzile din cartierele vechi şi un număr mare de spectacole diverse din capitala ungară, îl face unul dintre orasele cele mai atractive din Europa. Puteţi să faceți  o plimbare cu funiculor şi a vedea o panoramă a oraşului. Pentru iubitorii de sporturi de apă vacanța în Budapesta oferă un număr foarte mare de curse diferite, tobogane şi piscine. Celor care viziteaza "Regina Dunării", iarna, vă dăm  sfaturi:  vizitați neapărat  patinoarul din Varoshpiget parc.  Pe gheaţa sclipitoare... sub sunetele muzicii clasice... patinează perechi graţioase...  e un fel de poveste veche, ce captivează cu frumusetea sa.
Viata de noapte din Budapesta aste e -  o mulțime de cluburi și discoteci. Una dintre cele mai luxoase şi faimoase - E-Klub. Există două etaje mari de dans, cu muzică excelentă, camere pentru oaspeţi VIP, şi baruri de primă clasă. În sezonul cald, seratele vesele au loc pe o terasă mare, în aer liber.
 
Fanii vor aprecia natura de lux de pe insula Margareta, cu parcul dendrologic unic, monumentele, plaja curata și gradină, in stil japonez. Aici, la izvoarele curative, s-a construit o stațiune balneară magnifică. In apropierea ei se află minunata  ”fîntîna muzicală”, care ”cântă” melodii.
 
Schi în Ungaria se poate de practicat în Bankut -  parcul  pitoresc de schi. Aici sunt trasee de  schi bine echipate (inclusiv și pentru începatori), şi un traseu de săniuș. Seara, după ce v-ați petrecut timpul în aerul curat de munte, puteţi lua cina cu un  gulaş maghiar aromat  într-tavernă confortabilă şi un desert incredibil de gustos  - clătite delicioase locale ("palachinty"). 
 
Odihna pe lacurile din Ungaria – o altă  poveste, care merită  un articol separat. Lacul Hévíz - un miracol al naturii, unic şi irepetabil. Zeci de surse subterane de apă care alimentează lacul, doar la suprafaţă sunt amestecate într-un "cocktail" de minerale. Temperatura apei de vindecare a lacului nu cade sub + 26 de grade, chiar şi în cele mai reci zile de iarnă.
Lacul Balaton - centrul de familie şi activităţi pentru copii. Aici  e un paradis pentru iubitorii de sporturi de apă şi de pescuit. Navigatie, schi nautic, surfing sau pescuitul -  toate acestea  sunt doar o mica parte din lista de agrement pe acest lac. Nu departe de Lacul Balaton este un lac de peşteră unic. Fanii de senzații extreme vor  fi încântați și vor aprecia oportunitatea de a merge cu bărcile, prin labirintul de peșteri, sub lumina torțelor.
 
Călătoria în Ungaria lasă un gust  plăcut de  vin Tokaj şi  luminozitate de  impresii mistuitoare. Ungaria - un vis în realitate. Vrei să mergi pe străzile din Budapesta, înota în lacul Hévíz sau să aluneci într-o sanie pe pantele acoperite cu zapadă Nógrád?  Luați legatura cu agenția  de turism OK TRAVEL, şi familiarizarea cu această ţară minunată nu se va  limita doar la o excursie. Managerii noştri vă vor oferi un program unic special pentru dorintele si gusturile Dvs. Ungaria este în aşteptarea Dvs si numai a Dvs!

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii