Romania

 

România: frumoasa din Balcani.
 
Cine, fiind copil n-a citit cu aviditate romanele despre vampire şi n-a visat să  viziteze lăcașul Contelui demonic  Dracula - misterioasă Transilvania ...Acum e timpul să transforme visele copilărești in realitate! Bine aţi venit în România!
 
România - nu este doar Transilvania, şi Castelul lui Vlad Țepeș. România e o natura magnifică, o arhitectura veche si o  poveste uimitoare. România e  o ţară de legende şi mistere, castele medievale, oraşe săseşti (Braşov, Sibiu), capabile de a fascina pe  oricine. Pe coasta Mării Negre sunt plasate staţiunile de lux, înconjurate de păduri verzi .   Turistii se pot bucura de plajele curate, aurii, clima blândă şi marea caldă. Vinuri de lux şi bucătăria tradiţionalădin Balcani vor satisface gusturile celor mai pretenţioşi  gurmanzi. Izvoarele termale curative îi umple pe oamenii obosiși de stress cu energie vitală.  Aici veți petrece vacanța distractiv, interesant şi cu beneficii pentru sănătate!
 
Atractivitatea  muntilor Balcani constă  în varietatea şi confortul traseurilor de schi. Printre altele, de  la capitala României Bucureşti la staţiunea de schi se poate ajunge uşor şi rapid cu maşina sau cu trenul. Trasee îngrijite, închiriere de echipamente, instructori cu experienţă,  hotelurile de lux şi vile de munte atrage turiștii din toate colțurile ale lumii. Cît un snowboardist cu experiența, atît și un schior începător se va simți aici interesant și confortabil.
 
Programul de excursii   în România este divers şi poate cuceri orice cunoscător al istoriei. Castele medievale, palate şi sate,  sunt ca niște muzee, înmărmurite în eternitate. În timp ce stați  în România, nu ratași vizita magnificului Castelul regesc Peles din Sinaia, sau Sighisoara, sau Bran, o proprietate mistică a contelui Dracula.
 
În această ţară este foarte mult dezvoltat eco-turismul, care capătă amploare acum în toată lumea. La poalele Carpaţilor au rămas încă sate mici, ce nu și-au schimbat modul de viaţă din secolul al
19-lea. Fanii acestui tip de recreere vor aprecia acest fel de vacanță plin de viaţă "călătoria în timp"! 
 
România - o ţară a contrastelor şi misterelor. Mixul de stiluri şi timpuri, amestecul  de lux şi ascetism, o revoltă multicoloră a coastei şi întunericul munţilor Carpaţi... România este schimbatoare ca o femeie adevărată. Pentru a descoperi sufletul " frumoasei din Balcani", doar  o vacanță nu vă  va fi de ajuns. Şi Dvs, ca un îndrăgostit, veți dori să mergeți înăpoi la ea din nou şi din nou. Experţii noştri vă vor ajuta să găsiţi un tur unic şi individual, astfel încât nu o dată veți mai dori să reveniți  în această ţară minunată. Încredinţaţi-vă călătoriile  profesioniştilor de vacanța  - agenţii OK Travel !
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii