Republica Dominicana

 

Republica Dominicană: Vacanţă în stilul Latino
 
Insula misterioasă, exotică din Haiti, pe care s-a amplasat Republica Dominicană prietenoasă - un paradis adevărat pentru cei, cărora le
place să călătorească, cu plajele sale albe si exotice. Înaintea călătorilor apare un loc uimitor de frumos - o frumoasă insulă, care l-a impresoinat chiar și pe Cristofor Columb. Odihna în Republica Dominicană - recifele fabuloase, care vrei să le vezi iarăși și iarăși. Aceasta este – marea benefică, limpede şi albastră, cu nici o rechin, în schimb, cu broaște țestoase ciudate, homari şi peşti de corali incredibil de frumoși. Aceasta este – uluitoarele scufundări şi windsurfing. Republica Dominicană  e un paradis, exotic si frumos! Hotelurile de lux din Republica Dominicană surprinde în modul cel mai plăcut cu un nivel ridicat de servicii şi confort incredibil. Bucătăria locală excelentă combină cele mai bune rețete africane, europene şi locale. Combinația de fructe exotice cu mâncăruri din carne şi peşte dă un gust unic. Vedeta bucătăriei Dominicane - porcul întreg, înnăbușit într-o groapă,sub un strat de legume și ierburi aromate. Iar băutura potrivită pentru această măreţie este romul arzător sau cocktailul  "Mama lui Juan" (un amestec de rom, vin şi miere, infuzată pe rădăcini). Pentru cei care prefera odihna activă în loc de relaxare pe plaja contemplativă, Republica Dominicană a pregătit un program amplu. Jeep - Safari, ecoturism, spectacole pline de culoare, plimbari cu motocicleta pe 4 roti,  pescuit și vânători subacvatice - aceasta este o listă foarte limitată de divertisment, pe care le oferă Republica Dominicană. Fanii de istoria colonială,  Republica Dominicană vă așteaptă pe Dvs! Acolo a rămas un număr mare de monumente istorice şi de arhitectură, asociate cu numele lui Cristofor Columb. În capitala San - El Domingo a rămas Palatul Alcazar de Colon, în care a locuit fiul lui Columb - Diego. Zona de Cultură e un Klondike: doar pentru cei care apreciaza istoria, există o serie de diferite centre culturale şi muzee. În golful pitoresc Peninsula Samana s-a ascuns fermecătorul parc naturalnaţional , cu o mulţime de păsări mici colorate. Există de asemenea o peșteră cu picturi  bine păstrate ale oamenilor antici.
 
Pe timp de noapte insula se distrează ... Nenumărate cazinouri, restaurante, cafenele şi discoteci vă vor înghiți în dans de divertisment! Dominicanii veseli ”infectează” turişti cu o distracţie incendiară într-un  ritm nebun Latino. Vacanța în Republica Dominicană este diferită - linistită, de familie, activă şi pentru tineret ... Pentru orice gust , dar cu siguranţă nu plictisitor! Şi cu siguranta de neuitat! Visași  la o vacanță exotică în Caraibe sau în stil "latino"? Managerii agenţiei noastre  de turism OK TRAVEL vă vor organiza o vacanță de neuitat in orice moment, în conformitate cu dorinţele Dumneavoastră. Doar un apel din partea Dvs şi insula exotica din Haiti vă va cuceri pentru totdeauna!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii