Republica Cehă

 

Republica Cehă:  farmec din  cristal
 
Republica Cehă - ţara neobișnuită, plină de castele medievale, de strazi pavate ale oraşelor vechi  şi de  frumuseţea naturală uimitoare. Toate atracţiile din această ţară este pur şi simplu imposibil să enumerăm. Praga celebră - unul dintre cele mai frumoase orase din lume, veche Kutna Hora, Castelul Detenice, Brno şi Teplice spa Jachymov, numeroase statiuni de schi - toate acestea splendoarea vă oferă  Republica Cehă!
 
 Prima cunoștința  cu Praga poate fi o excursie de o viata. Este un oras de mai multe secole atrage prin  frumusetea, misterul şi măreţia sa. El cucereşte  cu farmeculunic , charisma, şi părea îmbibat cu o atmosferă de dragoste şi romantism. Măreţia de catedrale şi biserici vechi, severitatea arogantă de  turnuri  şi castele, cafenele vesele și confortabile, berea celebră - de fiecare dată Praga aurie este deschisă pentru vizitatori. Aici un program intens deexcursii la  diverse monumente si muzee poate fi combinat cu plimbări romantice şi viaţa de noapte cu distracţie incendiare. Şi toate acestea splendoarea este completată cu o varietate de preparate din bucătăria cehă şi bere cehă – cea mai delicioasă  din lume!
 
Karlovy Vary, cea mai renumita statiune a Republicii Cehe, renumită în întreaga lume, cu izvoare termale unice. Karlovy Vary - un oras fantastic, teren minunat de obiecte istorice, pesteri unice şi de apă terapeutică. Există o varietate de festivaluri, concerte, concursuri de diferite stiluri muzicale. Hoteluri şi moteluri de la Karlovy Vary își primesc oaspeții în urma celor mai bune tradiţii ale ospitalităţii locale. Odihna în Karlovy Vary – e luminoasă, plină de bucurie călătorie de neuitat într-un basm!
Statiuni de schi cehe au devenit populare recent. Dar în fiecare an mai mulți şi mai mulți amatori de schi și slalom vin la traseele frumoase Hrubý - Jesenik sau Gigant.
 
Rude - Jesenik - nu doar o statiune de schi, aceasta este o zonă protejată, care se găseşte încă mistreți si caprioare. Există, de asemenea, cel mai înalt vîrf din Moravia - munte  Străbunicul. Hrubý Peaks - Jesenik - un paradis pentru iubitorii de sporturi de iarna. Aici sunt echipate cu trasee  pentru începători și cu  benzi de alergare mai avansate. Trasee sunt echipate cu lifturi și funiculari.
 
Aceasta este - doar o mică parte din ceea ce Republica Cehă le oferă oaspeţilor săi. Famousuri  Tvarditsa, o statiune cu un nume poetic al Darul  lui Dumnezeu şi  Liberec - Republica Cehă este diverită  şi multi-faţete ca diamant,  ca o suspendare din celebru   cristal ceh. Acesta se confruntă cu scântei, farmece şi încântă. Oricine care a fost vreodată în această ţară europeană mică, cu un suflet slav, care au baut faimosul ei bere într-un bar confortabil, care a mers pe jos  în  amurgul cald  pe Praga aurie - el nu va uita niciodată recurs uimitor al Republicii Cehe.
Descopera magia a Republicii Cehe, printr-o agentie de turism TRAVEL OK! Managerii nostri vor găsi cel mai bun tur - de la statiuni de schi la tratament în cele mai renumite statiuni din Cehia, de a explora frumusetea de la Praga  la  capitala  Moraviei  Brno. Încredinţeze concediu la profesionişti, şi Republica Cehă va trăi pentru totdeauna în inima ta!

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Mozaica ceha
city break
Republica Cehă
Karlovy Vary
oferte de toamna 2017
Republica Cehă

Partenerii nostrii