Olanda

 

Olanda: libertate si frumusete
 
Ce vă amintiți în primul rînd, atunci cînd vine vorba de Olanda? Lalele, brînză, iubirea liberă, moara - este, probabil, toate .... Între timp, Olanda, ca o carte de imagine strălucitoare, deschide pentru turişti uşa în lumea de frumusete si armonie, cerului  albastru luminos şi măreţia sumbru  a  Mării Nordice. Plimbări în Amsterdam poate fi înlocuită cu un pic de odihnă la o fermă locală, un tur cu bicicleta - de scufundări în Marea Nordică.
 
Amsterdam ... străzi înguste, medievale își iau capăt  la canalele,  prin care merg bărci şi iahturi ,  muzee sunt combinate cu baruri şi cluburi de noapte la modă. Amsterdam - un oraş de libertate. Libertatea de convenţiile şi şansa de a-şi exprima pe sine. ​​Aici, în piaţa principală, direct  la mijloc, pot  turna  nisip de  mare,  plasa şezlonguri  - şi oamenii se vor grăbi să se bronzească  şi să se joace volei pe plajă. Puteţi vedea un blocaj: nu de  maşini, ci de  bărci. Vă puteţi plimba prin Muzeul Rijksmuseum, uitînd  la tablouri celebre de meșterii  flamanzi şi olandezi. Sau duceți-vă la "Templul lui Venus" - cel mai vechi muzeu din lume de erotism si sex. Duceți-vă la Koykenhof faimosul (Keukenhof) -  parcul de lalele. Sau duceți-vă  la nu mai puţin faimos  cartier -  "Red Light". 
La noapte, Amsterdam, ca un club de noapte gigant, distrează turişti şi rezidenţi  în  de cafenele, discoteci de număr infinit şi alte forme de divertisment. Viata nu se opreste aici nici  pentru un minut, îmbătătoare, ca o gura de gin olandez ienupăr. 
   
 
Cine nu a vazut satul olandez-  el nu a văzut Olanda...
 
Încercați  să vă îndepărtați  de la "cel mai vesel oraș din lume" cu cîteva  kilometric şi  veți  ajunge  într-o altă lume. Lumea de  curate, parcă  trase dintr-un tablou,  ferme,  văi verzi îngrijite şi mori ca din povești. Imagini pastorale de sate mici și pășuni,  plantații de flori  de mult timp sunt prețuite de europenii  pretențioși, care prefera vacanta la Amsterdam în loc de cea în provincia olandeză. Aici puteţi vedea cum a face brânză cea mai  delicioasă din lume, sau să vă bucuraţi într-o  tavernă de pescuit de un hering proaspăt  sărat, bere, anghila manca afumată, fiartă în conformitate cu reţete vechi. O vacanţă confortabilă şi liniştită într-un sat mic face  Olanda mult mai atractivă decît staţiunile de modă ale lumii.
 
Dar, Olanda  nu este doar capitala "iubirii libere", sau cîmpuri de lalele de la Amsterdam, şi mori de vânt şi păşuni pitoreşti. Este deasemenea  renumită și  pentru odihnă confortabilă şi relaxantă pe plajele de la Marea Nordică  rece. Amsterdam este situat aproape de plaja din Zandvoort - una dintre cele mai mari plaje din ţară. La sud de Zandvoort  e cea mai mare plaja de nudisti.
Schwenningen Beach din Haga  este separat de străzi urbane de un parc imens. Aici e bulevard marin, pe care puteți face  plimbare in  seara placuta, bucurându-se de briza proaspata si rece. Cel mai mare parc acvatic  al țării este, de asemenea, situat în apropiere de Schwenningen.
 
Plajele densula  Tesseli  - un paradis pentru iubitorii de activităţi în aer liber: windsurfing, scuba diving, surfing zmeu. Aveţi posibilitatea să "prindeți un val", să vă  uitați la viaţa marină sau de a lua o vînatoare subacvatică fascinantă cu un aparat de fotografiat.
 
Acest lucru nu este ceva care oferă Olanda. Uimitor de frumoasă Haga, ca o jucărie de la  imagine la  poveşti ale Fraţilor Grimm, Adam, Rotterdam futuristic, folk Marco Island - Olanda este frumoasă în diversitatea sa. Agenţia de OK TRAVEL oferă toate tipurile de vacanţă într-un tărîm fantastic de libertate – Olanda: din vacanţă de familie plăcută, pe îndelete la Markena la  divertisment distractiv la Amsterdam, de la sate mici  pitorești la plutitoare hoteluri. Managerii nostri vor combina abordarea individuală a fiecărui client cu  cunoaşterea perfectă a ţării, prin urmare, restul în Olanda va fi o calatorie de neuitat!
 
 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii