Monaco

 

Monaco: diamantul Coastei de Azur
 
Cel mai bun resort Côte d'Azur, Principatul Monaco, mic şi elegant - un carnaval fără sfârşit, sărbătoarea soarelui și a frumuseţei, marea azurie.  Grădini, piscine, cluburi de golf  şi cazinouri, precum niște pietre prețioase, subliniază frumusetea si elegantța plajelor  aurii. Aici vilele luxoase aristocratice sunt intercalate cu castele medievale şi viaţa de noapte vibrantă în stil de "Paradise", se combină cu delicatețea mării Mediterane calde. 
 
Este imposibil să ne imaginăm  vacanța  în Monaco  fără relaxarea dulce- leneșă pe plajă. Plaja publică din Monte Carlo - Larvotto - este democratică, deşi este considerată plaja principală în Monaco. Doamnele aici se bronzează  topless, deşi partea de sus al costumului de baie destul de des este înlocuită cu bijuterii. Plaja este înconjurată de baruri şi restaurante elegante. Multe hoteluri în Monaco au plajele proprii, echipate luxos, şi dacă nu există, atunci în mod necesar este un bazin imens cu apă cristalină. Fanii odihnei active  sunt aşteptați  la diving- club «Cap Dail», unde pot inchiria echipamente sau să angajeze un instructor de scufundări. Peştii colorați de corali în Marea Mediterană nu se găsesc, însă delfini jucăuși, bancuri de sardine sau homari rapizi  vor delecta privirea iubitorilor de lume subacvatică.
 
 Monaco - ăsta e cazinoul din Monte Carlo. Monte Carlo se consideră capitala de joc a lumii. E imposibil să  fii  în Monaco şi să nu vizitezi Cazinoul. Acesta nu este doar un loc ”călduț”, acesta este un complex, construit în anii 1878 - 1910. Este compus din mai multe saloane şi săli cu aparate de  joc de noroc, decorate cu rafinament. Paturi de flori si fântîni în formă de cărți de joc decorează zona din faţa a Cazinoului. Festivalul de divertisment nu se limitează la unităţile de jocuri de noroc, aici este o mulțime de cluburi  de noapte şi discoteci. De fapt, vorbind despre odihna în Monaco, poți aplica la definiţia fiecărui obiect cuvintele "de lux" sau "șic". Nu există nici un cazinou simplu, plaje sau  discoteci banale  - toate sunt ”sub marca de calitate". Acesta găzduieşte Festivalul Internaţional de Artă de Circ, celebrul "Rose Ball", cursa "Grand - Prix" Formula - 1. Aici are loc salonul european de creativitate multimedia ”Imagina”. Planificând o excursie în Monaco, nu uitaţi să verificaţi cu managerii agenţiei de turism OK TRAVEL data  de activităţi de divertisment, și vacanța Dvs  va fi plină de impresii vii şi emoţii vesele. 
 
Atingeţi sărbătoarea veşnică, simțiți realitatea unei vacanţe fabuloase în Monaco! Agenţia de turism  OK TRAVEL vă  oferă o călătorie unică în Monaco! Manageri cu experienţă din  agenţia noastră vor lua în considerație toate dorinţele Dvs şi vor face un program individual de concediu de neuitat. Doar contactati-ne si visul Dvs va deveni realitate: vă asteapta plajele aurii, hotelurile luxoase, cazinourile si discotecile elegante şi vacanţă de neuitat în Monaco!
 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii