Malta

Malta - o frumusețe graţioasă din sud

 Cît de mult  știm noi despre Malta? Ordinul misterios de Malta al Cavalerilor fideli (ba călugări, ba petrecăreţi) – ăsta e,  probabil, puținul, care vine în mintea oricărei persoane, care aude denumirea acestei ţări. Dar Malta, ce a inscripționat mii de cele mai luminoase pagini în istoria lumii şi a creştinismului, etse cunoscută, de asemenea, și ca o statiune de mare! Malta este un paradis pentru iubitorii de istorie şi de o vacanţă pe plajă!
Republica Malta e mică și   elegantă  ca o figurină de porţelan -  excursii de lux la monumente istorice şi mărturii ale antichităţii. În Valletta este un palat al Marelui Maestru şi Catedrala Sf. maiestuos. Ioan, care ar fi interesant pentru cei care își aduc aminte din copilărie de cărțile de aventuri despre cavalerii de Malta.
 
Pe  Gozo, a doua după  marime insulă  din arhipelagul maltez, s-au păstrat niște uimitoare  monumente: temple din metal - în satul Janta Bowl, Cetatea în capitala Gozo Victoria şi minunata Catedrală a Adormirii Maicii Domnului. Gozo - un loc minunat, nu numai pentru iubitorii de antichitate, ci, de asemenea, pentru cei care visează la pace şi linişte. Aceasta este o insulă liniştită, retrasă, coasta, unde puteţi petrece ore de rătăcire, fără a vedea un suflet.
În ultimii ani  ecoturismul maltez a început să câștige o popularitate extraordinară  Cadrul local de ecoturism - satele pitorești, dealurile, văile, templele, capelele şi monumentele de metal într-o mare măsură împrăştiate pe toată Malta. Sute de excursii de o zi  în jurul ţării sunt oferite turiştilor de către societățile ecologice locale.
Pentru cei care iubesc distracțiile zgomotoase  şi curajul se potrivesc Paceville - o staţiune, ce  a adunat impreuna toate distracţiile insulei. Aici sunt discoteci (şi una dintre ele-   Axa - cea mai mare din Europa), baruri şi restaurante de lux cu bucătărie excelentă, cazinouri  şi mall-uri. În Paceville nu trebuie să căutați divertismente! Ele însăși vă vor găsi şi vă vor inghiți într-un șir de lucruri captivante.
Pentru cei care prefera o vacanță liniştită cu nopți cu lună plină, cu  frumuseţea florei şi faunei subacvatice de Malta - doar Eldorado! Pe coasta cu relief stâncos,  numeroasele peșteri și fisuri sunt pline de măreţie incredibilă! Apă curată vă permite să urmăriţi viaţa subacvatică, chiar şi la adâncimi mici. Marea calmă şi lipsa mareelor a fost de mult timp apreciată  de către iubitorii de scufundări.
Malta - o personalitate puternică, ea este unică şi elegantă. Malta atrage cu carisma şi farmecul unic, ritmul lent şi lipsa de agitație. Se pare că, chiar şi timpul sa oprit, străpuns de  admiraţie tăcută pentru o frumusețe strictă  a  Maltei. Descoperiţi ţara uimitoare Malta, şi veți reveni aiciiarăși și iarăși. Agenţia de turism OK Travel oferă o vacanta magica pe această insulă fabuloasă. Managerii nostri vor gasi varianta perfectă de "vacanta malteză", şi nu o dată veți dori să vă  întoarceți  la primitoarea Malta!

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii