Israel

 

Israel: сutiuța cu  secret
 
    Pămîntul Făgăduinței al Israelului, Paradisul pe pămînt .... Etern ca Universul, şi la fel de tânăr ... Acesta atrage cu misterul şi ospitalitatea sa. Complex şi simplu în acelaşi timp.  Leagănul civilizaţiei şi  centrul de infrastructură dezvoltată . Pământul Făgăduinței își aşteaptă oaspeţii săi!
    Israelul a unit cele  trei religii ale lumii - Iudaismul, Creştinismul şi Islamul. Către acest Pământ se îndreaptă pelerini din toată lumea - Cetatea lui David, Zidul Plângerii, Betleem, Al - Aqsa Mosque ... În fața noastră parcă reînvie o pagină din Biblie, şi sufletul  se umple de credinţă şi har. Atingerea de istorie,de cultură face astfel de excursii incredibil de populare.
 
    Israelul a păstrat urmele istoriei antice. Aici  vin istorici, arheologi şi simpli doritori de a se atinge de  lumea antică - cetatea veche de Masada, minele de cupru ale regelui Solomon, săpăturile oraşelor de la  Nabatiyeh. Vechiul Ierusalim şi Betleem,Calvar, rezervele unice de   Ein - Gadi  și așezările de iebusiţi din valea Qumran, ca martori oculari ale unor evenimente istorice, atrag  tot mai mulți vizitatori noi.
 
    Israelul, într-o perioadă scurtă de timp,  a dezvoltat statiunile de pe litoralul mărilor Moartă, Roşie şi Mediterană la cel mai înalt nivel de confort perfect. Aici se vor odihni cu plăcere atît  amatorii de recreere activă, cât  și  fanii de relaxare pe plajele cu nisip catifelat. Un loc ideal pentru iubitori de scufundări, peisaj frumos şi plaje magnifice - staţiunile de Eilat şi Bokek Al pe litoralul Mărilor Roșie şi Moartă. Hotelurile confortabile oferă  un program  larg de vizitare a obiectelor turistice şi de divertisment pentru fiecare călător aparte. În plus, majoritatea complexelor hoteliere au barurile sale proprii şi discoteci, cluburi de noapte şi centre de divertisment pentru copii.
 
Israel - este o oportunitate unică de a combina o vacanta pe litoral  şi tratamentul medical complet. Specialişti cu pregătire de clasa înaltă și cu echipamentele moderne din spitalele israeliene efectuează examinările şi tratamentul la cel mai înalt nivel. Marea Moarta unică, cu apă miraculoasă, saturată cu săruri şi minerale, vă va întineri tot corpul.
 
    Acestea sunt doar câteva motive pentru a vizita Israelul. Misterios,ca o cutiuță veche, cu un secret. În ea fiecare va vedea și va găsi  ceva pe placul său. Şi fiecare, simţind tristețea dureroasa la plecare,  va dori să revină  pe acest Pământ din nou. Compania "OK TRAVEL" vă va organiza un turneu individual unic,  aşa că nu vă veți simțiți dezamăgiţi de Israel, antic şi modern. Încredinţaţi-vă călătoriile  profesioniştilor de vacanță!

Inapoi spre lista de țări

Israel online

Partenerii nostrii