India

 

India: înţelepciune şi spontanietate
 
 "India - o sete, aspirație întru  aflarea adevărului. Adevărul este în fiecare inima ... "
(Un mistic iluminat Osho Rajneesh)
 
   Vacanța  în India este, probabil, una dintre cele mai inteligente şi exotice. Leagănul  culturii unice, un depozit de patrimoniu arhitectural, sculptural şi istoric, fascineaza si atrage. Aici, totul este umplut cu sensul sacru, la care fiecare călător doreşte să ajungă. În acelaşi timp India  ea  însuşi privește  la agitatia cu toată  înţelepciunea filozofului  antic şi se uită la oaspeţii săi,  fericită ca un copil.
   Pentru iubitorii de turism  -  India este  o ţară perfectă. Monumente culturale unice, ruinele pitoreşti ale templelor antice, oraşul sacru  Varanasi, faimosul Taj Mahal  - ”cântecul  în piatră”, şi misteriosă  Agra - pentru a merge peste tot  și a vedea   de toate,   o vacanţă nu poate fi suficientă. Si cu siguranță veți  vrea să vă întoarceți din nou în India,  la  frumuseţea ei şi  la amabilitatea locuitorilor săi.
   Pentru cei care preferă o vacanţă tradiţională pe plajă,  India oferă perlele adevărate ale  statelor ei.   
 
   Kerala - staţiune cunoscută  care are  nu numai frumoase plaje cu nisip alb şi marea caldă. Anume aici, în Kerala, se află  centrul de medicina ayurvedică. Aici vă puteţi combina o vacanta de lux cu un tratament benefic.  Însuși  staţiunea   este foarte calmă  şi liniştită, ideală pentru cei care doresc să se bucure de linişte şi pace. Safari exotic, calaritul pe elefanți, deltaplanerism  sau lecţii de scubadiving - aici fiecare va găsi ceva după placul său.
 
   Goa - unul dintre cele mai bogate state din India. O alegere excelenta pentru cei care nu pot fără confort, plaje de nisip alb, marea caldă şi soarele  fierbinte. În partea de sud a statului sunt plasate hoteluri frumoase, cu servicii excelente, si in jur ... junla virgină! Goa de Sud - un loc perfect pentru iubitorii de natura. Dar pentru cei care preferă distracțiile de plajă (beach party)  în ”stilul Goa” se vor potrivi  zonele de nord ale statului acesta primitor.
 
   Hoteluri de lux şi case de oaspeţi, trekking în Himalaya indiană şi  vacanţă contemplativă în Kerala, partidele de plajă şi călătorii cu  canoe - vacanţa în India poate fi diferită la fel  ca ... însăși India. 
 
India - o ţară plină de culori strălucitoare, emoţii, mistere  orientale şi cunoştinţe sacre. Trăiți prin emoţii cu noi!
   Professioniștii agenției de turism OK TRAVEL vă  oferă o gamă largă de excursii în India. Personalul nostru vă va gasi programul de vacanţă perfect, luînd în considerație toate dorinţele şi preferinţele Dvs. Noi vă putem  ajuta să faceți cea  mai bună calatorie în India în  viața Dvs!

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

circuit triunghiul de aur
5 nopti/ 6 zile Dehli (1) – Jaipur (2) – Agra(2) – Dehli
India

Partenerii nostrii