Finlanda

 

Finlanda: ospitalitatea fierbinte a țării de nord.
 
Nu sunt multe locuri rămase pe pământ, unde se poate simti viu respiratia naturii. Unul dintre aceste locuri de pace şi dragoste - Finlanda, ţara magică şi uimitoare. Lacuri albaștri luminoase înconjuratede pini vechi de secole, insulițe stancoase ale coastei,întinderi zăpezite de Laponia, acest  basm - patrimoniu de Moş Crăciun şi Regina de zăpadă ... Aceasta este doar o mică parte din minunile care pot fi văzute de vizitînd aceasta,  ţara cea mai  curată din Europa - Finlanda.
Ce este mai bun - o vacanţă de vară într-o cabană confortabilă cu pescuitul, saună, şi grătar sau cea cu luxulde iarna a statiunilor de schi finlandeze?  Rafting de apă extrem pe fluxurile de munte sălbatice, sau un tur pe îndelete la parc zoologic în Ähtäri? Arhitectura de lux in Helsinki, sau pădure tristă de pin? Finlanda este diversă şi ospitalieră, şi  fiecare turist își găseşte în ea propriul farmec special şi atractivitate.
Helsinki - un paradis pentru copii şi părinţi. Primii nu se va plictisi cu oferte de  tot felul de plimbari si parcuri acvatice, şi al doilea  în acelaș  timp se va bucura de arhitectura frumoasa a capitalei finlandeze sau vor face cumpărături în magazinele de prestigiu şi la modă. În seara, puteţi vizita un restaurant mic, confortabil, cu preparate din bucătăria locală şi,se aşezînd  într-o vatră de ardere, să încercaţi o tartă delicioase de pește, cu o umplutură de somon  şi anghilăafumate pentru un pahar de bere neagră.
În timpul verii, datorind-ui mii de lacuri si litoralul Marii Finlanda devine un centru mare de wellness. Aici, la fiecare hotel veți găsi  facilităţi excelente de spa şi saune finlandeze celebre,  dar  apele tămăduitoare ale statiuni finlandeze sunt  cunoscutedejapentru o lungă perioadă de timp.
Iarna oferă un săniuș  exotic  tras de  cîini, în vârtejul de zăpadă spumant! În Valkeynene puteți  încerca mîna lor la un Husky -safari uimitoare – rasă de cainii anduranți și  puternici. Şi, după o astfel de vacanţă activă vă puteți  să vă  incalziți  cu o farfurie de supa fierbinte  la un restaurant local,  sau să vă bucurați  de o gustare delicioasă de peşte cu un pahar de  ienupăr gin.
Sau, în mijlocul unui peisaj magic în cazul în care, ca într-un basm, geamurile de vile confortabilestrălucesc cu  caldură, să sărbătoriți cu familie cel mai fabulos şi celebru eveniment - Craciun ... În această atmosferă de vacanţă finlandeză în  Valkeynene se simte sărbătoarea adevărată: cu copac de Crăciun elegant de lux, cu plăcinte de Crăciun, şi un  săniuș uluitor.
 Finlanda - o ţară de minuni şi de puritate. Aici, ca întru-n  basm bun vechi, fiecare își găsește  farmecul lui special şi atracție. Aici, totul este familiar si nou, la o dată. Finlanda - o poveste de Crăciun în realitate.
Agenţia de OK TRAVEL va oferă o vacantă in Finlanda, pe tot parcursul anului. Aveți nevoie doar să-vă exprimați  preferinţeleDvs  şi experţii noştri profesionişti vă va oferi ceea ce vă va face  face sa se ​​încadrați în dragoste în Finlanda frumoasăpentru totdeauna!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii