Danemarca

 

Danemarca: cutie cu basme
 
 
Visați la o briza de mare şi de frumusetea uimitoare a apusului de soare? Atunci o excursie la Danemarca vă va oferi o mulţime de emoţii pline de bucurie şi va fi una dintre experienţele cele mai interesante din viaţa Dvs!
Danemarca - o tara minunata ca o cutie cu basme. Aici, într-o zonă mică, s-au plasat atîtea facilităţi uimitoare şi atracţii, că nu va fi sufucientă o mica excursie pentru  a inspecta  toate comorile din regatul  danez.
 
Copenhaga - capitala a Regatului incredibil de frumoasă, și a fost întotdeauna un  adăpost pentru  artişti, poeţi şi scriitori. Este imposibil să nu scadă în dragoste În străzile vechi, parcă „tăiate”de canale!  Aici  trăiește tristă Mica Sirena a  lui Andersen, aici s-au  conservat străzile, pe care a mers mare povestitor. În apropiere de Nyhavn este situată  faimoasă  galeria de artă Glipoteka. Acesta a adunat o colecţie unică de tablouri impresioniste, o colecţie de artă şi cultura antică etruscă.
 
Parcul  de distracţii Tivoli - nu înseamnă  doar carusele obișnuite. El este, de asemenea, o grădină botanică,  şi între  atracții vă puteți bucura de vederea de plante ciudate şi inspiri parfumul de flori. Acesta este cel mai vechi teatru de pantomimă în Europa şi î grădina japoneză de lux. Există o corabie de piraţi reala cu pirati si merge "Demon" - un roller coaster uluitor. Tivoli aparține copiilor în timpul zilei şi seara trece în puterea de adulţi. La amurg puteţi sta pe terasă, sorbind o bere daneză, uitînd la lebedele de pe lac mic.
 
Ireal de frumoasă, ca din imaginea,  natura fermecătoarei  Danemarca captivează de la prima vedere. Frunzișul verde luminos, lunci și curățele, cum ar fi o jucărie, casuțe  rurale,  o briză proaspătă de mare - Danemarca atrage turişti  cu eleganta sa. Castele gotice paşnic coexista cu hoteluri moderne, iar în peisajul rural perfect se potrivesc în palate regale de lux.
 
Coasta de Iutlanda - pentru cei care se bucură de activităţi în aer liber, în  Mare Baltică  rece. Plaje largi albe, pescarusi si dune de nisip, wind surfing şi scuba diving de pescuit, vînătoare subacvatică – acaesta  nu este tot ce Danemarca oferă oaspeţilor săi. Oraşe -statiuni ofera un sejur confortabil, şi numeroase parcuri de distracţii nu vă va plictisi, fie adulti sau copii. Aici se află  celebrul Legoland, Lion Park, Floral Park şi o varietate de plimbari pe  apa.
 
Vacanța  în Danemarca – e un basm, bună şi frumoasă. În ea fiecare își  găseşte o "comoară": un surfer - un val abrupt, un pescar - o captură bună, un iubitor de artă şi istorie - imagini uimitoare şi monumente arhitecturale unice. Danemarca, ca o gazdă plină de har, oferă dăruiește totul oaspeţilor săi generos  din suflet. Agentia de turism OK TRAVEL vă oferă o familiaritate cu bună  şi ospitalieră Danemarca. Personalul nostru vă va alege un tur cel mai confortabil si potrivit această țară minunată. Contactati-ne, si vacanta in regatul danez  va fi regeşte frumos!

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii