Coreea de Sud

 

Coreea de Sud:  Ţara prospeţimei matinale
 
„Ţara prospeţimei matinale” - aşa este numită Coreea de către localnicii săi. Interiorul ei este plin de farmec, frumuseţe incomparabilă şi diversitate. Vacanţa în Coreea de Sud oferă posibilitatea de a atinge civilizaţia antică, de a simţi creşterea incredibilă a rezistenţei şi vitalităţii şi de a privi lumea cu alţi ochi. Pajişti neatinse, munţi cenuşii, desişuri năpădite de plantaţii de mandarine şi plajele imaculate din Jeju - asta înseamnă Coreea. Zgîgîe-norii Seulului, parcul acvatic «Carribbean Bay» (unul dintre cele mai mari din sud-estul Asiei) şi un Oceanarium enorm- tot Coreea este. Palatul Changdeokgung, care a aparţinut împăratului Taejong, şi nenumărate monumente arhitecturale şi istorice- toate astea le găsim în uimitoarea, unica şi incomparabila Coree de Sud. 
 
Iarnă perfectă pentru a schia şi primăvară cu miros de manadrine în floare, vară încinsă pe insula Jeju şi culorile vii ale toamnei- Coreea este perfectă în orice anotimp al anului. Fiecare sezon în această ţară este uimitor de frumos, trebuie doar să alegi tipul de vacanţă perfect pentru tine. Staţiunile de schi din Coreea de Sud devin tot mai populare cu fiecare an. Traseele moderne pentru schiuri şi snowboarduri sunt completate cu deservirea excelentă şi infrastructura dezvoltată. Yongpyeong (valea dragonului) a devenit celebru printre fanii de snowboarding. Mai mult de douăzeci de trasee bine amenajate cu dificultăţi diferite, inclusiv cea mai lungă pîrtie de schi din Coreea-  Rainbow Paradise (5600 m). Iar după pîrtiile înzăpezite poţi lua o pauză de relaxare aruncînd bile într-un luxos club de bowling. Sau poţi face o vizită la Muzeul de gramofoane şi să te distrezi pe cinste la Festivalul de zăpadă şi schi. 
 
Mirifica primăvară coreeană...este demnă de pensula pictorilor după explozia de culori şi a eleganţei pe care o emană. La sfârşitul lunii martie, înfloreşte Forsythia- arbust cu ramuri înclinate acoperite de clopoţei de aur. Seul îşi îmbracă rochia de culoarea soarelui împodobită cu clopoţei la începutul lunii arpilie. După Forsythia vine timpul să înflorească, azalea- alb-imaculată, violetă, roz-pal,aurie. Mai departe nu mai reuşeti să le urmăreşti-  parfumul magnoliilor se amestecă cu blîndeţea modestă a sacurei, canola de aur cu florile cameliilor. Ţara se decorează în culori aprinse şi vii, prin toată Coreea se petrec o mulţime de festivaluri a florilor. Un spectacol de nuitat şi fascinant! 
 
Insulele Coreei de Sud înseamnă vară! Fierbinte, însorită şi plină de zgomotele oceanului. Insula Jeju este bogată în plaje şi stînci, cu un vulcan stins în centrul insulei, exotism tropical şi peisaje picturale. Sub zgomotul cascadelor poţi reflecta la eternitate savurînd vocea oceanului şi să te scalzi în lacurile craterului cu noroi benefic. 
 
Toamna este timpul perfect pentru călătorii în Coreea. Portocalii, galbene, aurii, frunzele se scurg precum apa din cascade şi creează un peisaj mirific. Parcurile din Seul, presurate cu frunze cald colorate, fascinează şi cuceresc pe oricine. Iar după frumuseţea naturii poţi vizita Disneylandul local- parc de distracţii cu havuzuri, crizanteme înflorite, şi caruseluri ameţitoare. 
 
Coreea este frumoasă în orice perioadă a anului. Ea surprinde, încîntă, vrăjeşte. Leagănul civilizaţiei antice, ţară- muzeu, Coreea primitoare iubeşte şi aşteaptă oaspeţii. Agenţia de turism OK TRAVEL, vă oferă un sejur unic într-o ţară unică. Managerii noştri vor alege vacanţa perfectă astfel încît amintirile din  „ţara dimineţilor fragede” să rămînă îmbibate cu aroma florilor de sacura. 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii